Hesabım
    Michael Keaton, Batman Rolüne Geri Dönüyor!

    Michael Keaton, HBO filmi Batgirl için Batman/Bruce Wayne rolüne geri dönüyor.

    2022'nin en çok beklenen filmlerinden birisi, Robert Pattinson'ı ilk kez Batman/Bruce Wayne olarak izlyeceğimiz Matt Reeves yönetimindeki The Batman filmi. Fakat  Robert Pattinson'ınki 2022'de izleyeceğimiz tek Batman değil.

    İlk olarak 1989 yılında, Tim Burton tarafından yönetilen Batman filminde, daha sonra da 1992'de gelen ve yine Tim Burton tarafından yönetilen devam filmi Batman Returns'te Batman olarak izlediğimiz usta oyuncu Michael Keaton yeniden Batman olarak karşımıza çıkacak. Keaton, HBO için çekilen Batgirl filminin kadrosuna katıldı.

    Filmde Batgirl/Barbara Gordon olarak daha önce In the Heights müzikalinde oynayan Leslie Grace'i izleyeceğiz. Oscar ödüllü J.K. Simmons da Gotham Şehri Polis Komiseri Jack Gordon olarak Grace'e eşlik edecek. Simmons, daha önce Zack Snyder tarafından yönetilen Justice League filminde de aynı rol ile izleyici karşısına çıkmıştı. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca, The Outpost ve Bad Boys for Life filmlerinde oynayan Jacob Scipio ve oyunculuk kariyerine verdiği uzun aradan sonra geri dönen Brendan Fraser yer alıyor. Fraser, Batgirl'ün kötü karakteri Garfield Lynns / Firefly olarak karşımıza çıkacak, Scipio'nun filmde hangi karakteri canlandıracağı ise henüz açıklanmadı. 

    Bundan kısa bir süre önce Michael Keaton'ın, 2022 Kasım'ında vizyona girmesi planlanan The Flash filminde de Batman olarak rol alacağı açıklanmıştı.  Andy Muschietti tarafından yönetilen ve Ezra Miller'ın başrolünde oynadığı The Flash filminin kadrosunda Ben Aflleck de yer alıyor, yani filmde iki Batman'i de göreceğiz. 

    Batman kostümünü son giyişinden bu yana 30 yıl geçen Michael Keaton, Variety'e verdiği röportajda, rolü kabul etmesinin zaman aldığını, geri dönüşünün gerçekten iyi olması gerektiğini ve bunun için iyi bir neden olması gerektiğini düşündüğünü söyledi. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top