Hesabım
    'John Wick: Chapter 4' 2023'e Ertelendi

    John Wick serisinin dördüncü filminin vizyon tarihi 2023 yılına ertelendi.

    Keanu Reeves'in başrolünde oynadığı, sevilen aksiyon serisi John Wick'in dördüncü filmi 'John Wick: Chapter 4' bir kez daha ertelendi. Filmin ilk olarak, yine başrolünde Keanu Reeves'in rol aldığı Matrix Resurrections ile aynı anda vizyona girmesi planlanmıştı. Bir Hollywood yıldızının iki önemli filminin aynı anda vizyona girmesi bir ilk olacaktı. Fakat pandemi nedeniyle çekimler durdurulunca, planlar değişti ve filmin vizyon tarihi ertelendi.

    Şimdi ise, daha önce 2022'nin Mayıs ayına ertlenen John Wick: Chapter 4, bir kez daha ertelendi. Lionsgate tarafından paylaşılan bir video ile filmin yeni vizyon tarihi 24 Mart 2023 olarak açıklandı. Filmin vizyon tarihinin bir yıl ileriye atılmasının nedeni, pandemi nedeniyle çekimlerin aksaması ve Japonya'da çekilmesi gereken sahneler olması.

    Ayrıca, Lionsgate'in filmi erteleme kararında, Paramount Pictures'ın Tom Cruise'lu Top Gun: Maverick filmini 27 Mayıs 2022'de vizyona sokmasının da etkili olmuş olabileceği düşünülüyor. Tom Cruise'un 1980'lere damga vuran filmi Top Gun'ın devam filmi ile aynı anda vizyona girmemesi, John Wick: Chapter 4 için mantıklı bir karar olarak değerlendiriliyor.

    John Wick: Chapter 4, serinin diğer filmlerini de yöneten Chad Stahelski tarafından yönetiliyor. Filmde Keanu Reeves'in yanı sıra Donnie YenBill SkarsgårdLaurence FishburneHiroyuki SanadaLance Reddick gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top