Hesabım
    Oscar'lı Oyuncu Halle Berry, Zendaya'ya Baktığında Kendisini Gördüğünü Söyledi

    Zendaya'nın kariyeri hakkında konuşan Halle Berry, ona baktığında kendi gençliğini gördüğünü ve Zendaya'nın kendisinden daha kısa sürede çok şey başaracağını düşündüğünü söyledi.

    Geçtiğimiz Kasım ayında, Netflix'te gösterime giren Bruised filmi ile ilk kez yönetmenlik de yapan oyuncu Halle Berry, Hollywood'un yükselen yıldızlarından Zendaya'nın hakkında olumlu ve destekleyici açıklamalar yaptı. 

    Son olarak Spider-Man: No Way Home'da izlediğimiz, 2021'in başarılı filmlerden Dune'da yer alan, Euphoria dizisi ile Emmy ödülü kazanan ayrıca 2021'in Moda İkonu seçilen genç oyuncu Zendaya hakkında yorumlarda bulundu. Ona baktığında kendisinden bir parça gördüğünü söyleyen Halle Berry, Variety'e verdiği röportajda Zendaya'yı "çılgınca yetenekli" olarak tanımladı ve "Yazacak, yönetecek ve kısa sürede benim yaptığımdan daha ileri gidecek" diyerek Zendaya'nın da kendisi gibi kamera arkasına da geçeceği tahmininde bulundu.

    Zendaya'nın, Malcolm & Marie'deki performansını çok sevdiğini ve çok yenilikçi bulduğunu söyleyen Halle Berry, sözlerine şöyle devam etti: "Bu çalışmanın dürüstlüğü ve sadeliği bana onun için sınırın gökyüzü olduğunu söyledi. O cesur, risk almaktan korkmuyor, özgün ve çılgınca güzel. Ama güzel olmamaktan da korkmuyor. Onu güzelliğinden daha büyük olmak için savaşacak bir oyuncu olarak görüyorum. Güzelliğine güvenmiyor. Oyuncu olarak çok çalışıyor ve risk alacak. Bu süreçte bizi şaşırtacağını düşünüyorum. Ve bizi şaşırtacağı ve güzelliğine yeteneğiyle meydan okuyacağı tüm yolları görmek için sabırsızlanıyorum."

    Halle Berry'nin, Monster's Ball filmindeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ını almasından bu yana 20 yıl geçti.  Bu süre içinde başka siyahi oyuncular da Oscar için aday gösterildi fakat aradan geçen yıllara rağmen, Halle Berry hala Oscar alan ilk ve tek siyahi kadın oyuncu. Bu açıdan bakılınca onun Zendaya'nın geleceğine böylesine umut dolu yaklaşması daha da önem kazanıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top