Hesabım
    Engin Altan Düzyatan ve Belçim Bilgin'in Oynadığı 'Babamın Kemanı' Filminden Fragman!

    Babamın Kemanı, 21 Ocak'ta Netflix'te.

    2022'nin iddialı yerli yapımlarından biri olan BKM filmi Babamın Kemanı, 21 Ocak'ta Netflix'te gösterime girecek. Yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu'nun yaptığı filmden ilk fragman yayınlandı.

    Engin Altan Düzyatan ve Belçim Bilgin'in başrollerinde yer aldığı filmde ayrıca Selim Erdoğan ve Yener Sezgin rol alıyor. Babamın Kemanı, başarılı bir keman virtüözü olan Mehmet'in (Engin Altan Düzyatan), daha önce hiç görmediği sekiz yaşındaki yeğeni ile bağ kurmasını anlatıyor. Mehmet'in görüşmediği abisi ölmek üzere olduğundan, kızı Özlem'i kardeşi Mehmet'e emanet eder. Peki Mehmet geçmişini bir kenara bırakıp Özlem ile bağ kurabilecek midir? Filmde Mehmet'in abisini Selim Erdoğan canlandırırken, Belçim Bilgin'i Mehmet'in eşi rolünde izleyeceğiz. 

    Filmin yönetmen koltuğunda oturan Andaç Haznedaroğlu, son olarak yine Netflix'te yayınlanan ve Yılmaz Erdoğan'ın oyunundan uyarlanan Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü? filmini yönetmişti. Haznedaroğlu'nun yönettiği filmler arasında ayrıca Acı Tatlı Ekşi ve Her Şey Aşktan yer alıyor. 

    BKM yapımı olan Babamın Kemanı filminin yapımcılığını Necati Akpınar üstleniyor. Duygusal bir dram filmi olan Babamın Kemanı, 2022'nin ik ayında, 21 Ocak'tan itibaren Netflix'ten izlenebilecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top