Hesabım
    Alex Baldwin, Kendisini Destekleyen Hayranlarına Teşekkür Etti

    Alec Baldwin'in, Rust filminin çekimleri sırasında kullandığı silahın gerçekten ateş alması sonucunda görüntü yönetmeni hayatını kaybetmişti. Ünlü oyuncu Instagram hesabından paylaştığı bir video ile kendisini destekleyen hayranlarına teşekkür etti.

    Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz aylarda Rust filminin setinden bütün sinema dünyasını şaşırtan ve üzen bir haber gelmişti. Filmin başrol oyuncusu Alec Baldwin'in rol gereği kullandığı ve aslında kuru sıkı olması gereken silah ateş almış ve filmin yönetmeni Joel Souza'nın yaralanmasına, Ukrayna'lı görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ise hayatını kaybetmesine neden olmuştu.

    Trajik olayın ardından polis soruşturması sürerken, sette görev alan isimler de kimi açıklamalarda bulunmuş hatta filmin ışık şefi ve senaryo süpervizörü yapımcılara ve Alec Baldwin'e dava açmışlardı. Senaryo süpervizörü Mamie Mitchell'in, senaryoya göre Alec Baldwin'in o sahnede silahı ateşlemesine gerek yoktu demesi dikkat çekmişti. 

    Soruşturmanın merkezindeki isim Alec Baldwin ise ilk televizyon röportajında, tetiği kendisinin çekmediğini söylemiş ve bu nedenle suçluluk duymadığını dile getirmişti. Bu olayla ilgili ilk televizyon röportajını ABC News ile gerçekleştiren Baldwin, daha önceki açıklamalarındaysa silahta gerçek mermi olduğunu bilmediğini söylemişti.

    Instagram hesabından bir video yayınlayan Alec Baldwin, bu süreçte kendisine destek olan; güç, umut ve cesaret veren hayranlarına teşekkür ettiğini dile getirdi. Şu anda Baldwin, Hutchins'in ölümü için suçlanmıyor fakat olayın soruşturması devam ediyor. Polis hala, dolu bir silahın nasıl olup da sette bulunabildiği sorusuna cevap arıyor.

    İşte Alec Baldwin'in teşekkür paylaşımı:

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)'in paylaştığı bir gönderi

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top