Hesabım
    'Dedemin Gözyaşları' Filminden İlk Fragman!

    Halil Ergün, Erkan Petekkaya, Turgay Tanülkü gibi isimleri bir araya getiren dram filmi Dedemin Gözyaşları'dan ilk fragman yayınlandı.

    Daha önce, Kaçış 1950Temel ile Dursun İstanbul’da, Parayı Bulduk isimli sinema filmlerini hayata geçiren yönetmen İhsan Taş'ın senaryosunu kaleme aldığı ve yönettiği dram filmi 'Dedemin Gözyaşları'nın çekimleri kısa süre önce tamamlandı ve filmin izleyici ile buluşacağı tarih, 18 Mart 2022 olarak açıklandı.

    Başrolünde usta oyuncu Halil Ergün'ün yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya, Cem Kılıç, Seda Tosun, Elif Kaya, Turgay Tanülkü, Ali İpin, Aliye Uzunatağan, Sinem Yıldırım, Kubilay Eraslan, Eylül Akdağ, Kıvanç Erkan, Elif Güçkıran, Sinan Bengier, Hüseyin Elmalıpınar, Can Kolukısa, Yavuz Karakaş, Kerem İçyer, Evrim PolatEmrah Doğan ve filmin çocuk yıldızı Ali Kürşat Uzun yer alıyor.

    Dedemin Gözyaşları filmi, şirin bir sahil kasabasında yaşayan Kemal'in (Halil Ergün), henüz bebekken anne ve babasını trafik kazasında kaybeden torunu Mustafa'yla (Ali Kürşat Uzun) olan hayatını anlatıyor. Mustafa on yaşındayken lösemiye yakalanınca, onu sevgiyle büyüten dedesi Kemal olağanüstü bir mücadeleye girer.

    Sevginin, dürüstlüğün ve gerçek dostluğun gücünü ortaya seren filmde izleyiciler hem hüzünlenecek hem de sevdiklerine sahip çıkmanın önemini kavrayacaklar. Dedemin Gözyaşları, 18 Mart 2022'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top