Hesabım
    Cem Yılmaz Yeni Filmini Duyurdu!

    Cem Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla 2023 yılında izleyeceğimiz Galata Canavarı filmini duyurdu.

    Çok yakında Erşan Kuneri dizisiyle Netflix'te izleyiciyle buluşacak olan Cem Yılmaz, Twitter hesabında yaptığı paylaşımla sıradaki projesinin adını duyurdu.

    Cem Yılmaz'ın paylaştığı afişte filmin adı "Galata Canavarı" olarak geçiyor ve "İstanbul'u Allak Bullak Eden Sanatkar Cinayetlerinin Hikayesi" alt başlığı bulunuyor. Filmle ilgili tek bilgimiz şu anda bunlar ve filmin 2023 yılında vizyona girmesinin planlandığı. Bir dönem filmi olacağı belli olan Galata Canavarı'nın afişinde gördüğümüz silüetler, bu filmin 2009 yapımı Yahşi Batı filminin devamı olabileceğini düşündürüyor. 

    Galata Canavarı'nda hangi oyuncuların yer alacağı da henüz bilinmiyor fakat Cem Yılmaz'ın filmlerinde sıklıkla gördüğümüz Zafer AlgözÖzkan Uğur gibi isimlerin kadroda yer alacağı tahmin ediliyor. Hatırlanacağı üzere Yahşi Batı'da Cem Yılmaz, Aziz Vefa karakterini canlandırırken; başrolü paylaştığı Ozan Güven ise Lemi Galip karakterini canlandırıyordu. Eğer, Galata Canavarı gerçekten Yahşi Batı'nın devam filmi olacaksa, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği için hakkında hapis istemiyle dava açılan Ozan Güven'in Lemi Galip rolüne dönüp dönmeyeceği şimdiden merak uyandırıyor. 

    İşte Cem Yılmaz'ın "Galata Canavarı" filmini duyurduğu o paylaşım:

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top