Hesabım
    2022'de İzleyeceğimiz Devam Filmleri

    2022 yılında hangi devam filmleri vizyona girecek?

    2021 yılını geride bırakmaya hazırlandığımı şu günlerde, bir yandan 2021'in en iyi filmlerini, dizilerini, oyuncularını konuşuyor bir yandan da 2022'de izleyeceğimiz filmler için heyecanlanıyoruz.

    2022 yılında birçok devam filmi izleyeceğiz. Marvel Sinematik Evreni'nin merakla beklenen filmleri Thor: Love and ThunderDoctor Strange in The Multiverse of Madness ve DC Comics'in Aquaman'inin devam filmi Aquaman and the Lost Kingdom gibi süper kahraman filmlerinin yanı sıra; uzun bir aradan sonra nostaljik bir geri dönüş yapan filmler de 2022'de izleyiciyle buluşacak. Son filmi 2003 yılında çıkan Bu Nasıl Sarışın'ın üçüncü devam filmi ve 1986 yapımı Top Gun'ın devam filmi Top Gun: Maverick gibi filmler sinemalarda nostaljil bir fırtına estirecek. 

    Hazırladığımız listede 2022'de vizyona girecek olan devam filmlerini ve açıklanan vizyon tarihlerini listeledik fakat tabii ki beklenmeyen koşullar nedeniyle bu filmlerin vizyon tarihleri değişebilir. Hali hazırda, 2022'de vizyona girmesi beklenen bazı devam filmlerden tarihi değişenler oldu.

    Black Panther: Wakanda Forever'ın setinde yaşanan kaza sonucunda Letita Wright'ın yaralanması, filmin çekimlerinin durdurulmasına ve 2022'ye ertelenmesine neden oldu. Bu durumda filmin 2022 olarak açıklanan vizyon tarihinin de bir sonraki yıla ertelenmesi bekleniyor. 2022 Mayıs'ında vizyona gireceği duyurulan John Wick: Chapter 4 filmi de tam bir yıl ertelendi, film 2023'te vizyona girecek. 

    İşte, 2022'de izleyeceğimiz devam filmleri...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top