Hesabım
    "Don't Look Up"tan Altyazılı Özel Video!

    Leonardo DiCaprio ve Jennifer Lawrence, "Don't Look Up"taki televizyon programı sahnesini anlatıyor.

    Netflix'te yayınlanan ve ilk haftasında tam 73 ülkede en çok izlenen film olan "Don't Look Up"tan altyazılı özel bir video yayınlandı. Dr. Randall Mindy rolünde izlediğimiz Leonardo DiCaprio ve Kate Dibiasky rolünde izlediğimiz Jennifer Lawrence'ın yer aldığı videoda, oyuncular filmdeki televizyon programı sahnesini kare kare anlatıyorlar.

    Adam McKay'ın yazdığı ve yönettiği "Don't Look Up", altı ay sonra dünyaya çarpacak olan bir kuyruklu yıldız keşfeden doktora öğrencisi Kate ve onun profesörü Dr. Mindy'nin dünyayı yaklaşmakta olan tehlikeye karşı uyarma çabalarını anlatıyor. Yaşadığımız kültürün bir alegorisi olan filmde kimsenin bu tehlikeye kulak asmadığını izliyoruz. Bunun en belirgin örneği ise, Kate ve Dr. Mindy'nin katıldığı sabah programında karşımıza çıkıyor. Bu sahnede DiCaprio ve Lawrence'a, programın sunucuları rolünde Cate Blanchett ve Tyler Perry eşlik ediyor. 

    Netflix'in yayınladığı bu özel videoda, Jennifer Lawrence ve Leonardo DiCaprio bizleri bu sahnenin arka planına davet ediyor ve çekimlerde yaşananları, rollerine nasıl hazırlandıklarını anlatıyorlar. Küresel iklim değişikliği konusundaki duyarlılığı ile bilinen Leonardo DiCaprio, yıllar içinde tartışma programlarına katılan birçok iklim bilimciyi izlediğini ve onların dünyayla ilgili korkunç haberleri "izleyenleri üzmeyecek şekilde" vermek zorunda olduğunu anlatarak, bu durumu karakterine taşıdığını anlatıyor. Oyuncular ayrıca bu sahnenin çekimlerinde çok fazla doğaçlamaya yer verdiklerinden de bahsediyorlar. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top