Hesabım
    "Benden Ne Olur?" 14 Ocak'ta Sinemalarda!

    Hazal Kaya'nın başrolünde olduğu "Benden Ne Olur?" seyircinin içini ısıtacak bir hikayeyle gümbür gümbür geliyor!

    Hazal Kaya'nın başrolünde yer aldığı romantik komedi filmi "Benden Ne Olur?"un vizyon tarihi belli oldu. Film, 14 Ocak'ta izleyici ile buluşacak. Yönetmen koltuğunda Murat Şenöy'ün oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Onur Tuna, Nur Fettahoğlu, Enis Arıkan, Elçin Afacan, Cem Belevi, Tarık PapuçcuoğluSelin Şekerci ve İlker Kızmaz gibi isimler yer alıyor.

    Çağımızın Kadını Sinema Perdesine Taşındı

    "Benden Ne Olur?" seyircinin içini ısıtacak bir hikayeyle gümbür gümbür geliyor! 21. yüzyılın modern kadının en eğlenceli temsilcisi Sertab Bal’ın kimi zaman komik kimi zaman hüzünlü maceraları seyirciye keyifli anlar yaşatacak. Hazal Kaya’nın samimi ve neşe dolu performansıyla hayat bulan Sertab Bal, günümüz şehirli genç kadınlarının bir yansıması! Sertab Bal’ın hayallerini yaşamak için giriştiği serüvenler izleyiciye adet deneyimledikleri hayatı izletecek.

    Sektörün Dev İsimleri "Benden Ne Olur?" İçin Bir Araya Geldi

    Türkiye’nin en büyük yapım şirketlerinden ikisi, Medyapım ve Ay Yapım’ın güçlerini Dünya devi CJ ENM ile birleştirerek yapımcılığını üstlendikleri "Benden Ne Olur?" aylarca en çok satanlar listesinin zirvesinde yer alan Aslı T. Kızmaz’ın aynı isimli kitabından uyarlandı. Son dönemin en sevilen ve pek çok farklı mecrada büyük ilgi gören kitabı, sinemaya Aslı T. Kızmaz ve Müge Öztürk uyarlarken, Murat Şenöy de yönetmenliğini üstlendi! 

    Hazal Kaya, Onur Tuna ve Enis Arıkan'dan Neler Olur Neler!

    "Benden Ne Olur?"un ana kahramanı, tüm çevresinin kendisinden beklediği “düzenli” hayatı bir türlü sağlayamamış, istediği şeyler hakkında sürekli fikir değiştiren, kalıplara uymayan, kimlik arayışında genç bir kadın olan Sertab Bal. Bir kaza sonucu ablası Harika’nın (Nur Fettahoğlu) evini yakınca evsiz ve parasız kalan Sertab, “Senden hiçbir şey olmaz” sözlerini işitince hayatını yeniden düzenlemeye karar verir, peki işler umduğu gibi gidecek midir? 

    "Benden Ne Olur?" 14 Ocak'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top