Hesabım
    "Spider-Man: No Way Home" Senaristleri, Filmdeki Sürprizlerin Arka Planını Anlattılar

    Spider-Man: No Way Home'da, eski Spider-Man serilerinden bir çok karakterin geri döndüğünü gördük. Peki bu buluşmaların arka planında neler yaşandı?

    Spider-Man: No Way Home'un dünyada izlenme rekorları kırması, filmin her yaştan hayranının adeta çılgına dönmesi tesadüf değil. Filmle ilgili ilk haberler sızmaya başladığında ve Alfred Molina ile Jamie Foxx'un diğer Spider-Man filmlerinde canlandırdıkları Doctor Octopus ve Electro karakterleriyle Tom Holland'lı Spider-Man evrenine katılacağı ortaya çıktığında herkesin aklında tek bir soru belirdi: Acaba daha önceki serilerde Spider-Man'e hayat veren Tobey Maguire ve Andrew Garfield da filmde karşımıza çıkacak mıydı? Nihayet film vizyona girdiğinde beklenen oldu. Üç Spider-Man'i ilk defa bir arada izledik. Bu anların seyirci üzerindeki etkisi hala devam ediyor, kolay kolay geçeceğe de benzemiyor. 

    Filmin senaristleri Erik Sommers ve Chris McKenna, film için planladıkları sürprizlerin hayranlar tarafından ortaya atılıp tartışılmaya başlamasıyla birlikte,önce planladıkları etkinin gerçekleşmeyeceğinden korktuklarını fakat daha sonra oluşan bu ilginin gerçekten heyecan verici olduğunu söylediler. 

    Sommers ve McKenna, Andrew Garfield ve Tobey Maguire'ın, filmde rol almayı henüz senaryo bitmeden kabul ettiklerini ve karakterlerini nasıl yansıtacakları konusunda kendilerine destek olduklarını anlattılar. Tobey Maguire'ın canlandırdığı Peter Parker'ın, Spider-Man sonrasındaki hayatıyla ilgili neredeyse hiç detay verilmemesi özel olarak Maguire'ın isteğiyken; Andrew Garfield, kendi canlandırdığı Peter Parker'ın Gwen Stacy'nin ölümünün ardından karanlık bir dönemde olması fikrini çok sevmiş ve desteklemiş. 

    Eski filmlerden karakterleri geri getirmenin büyük bir nostalji yaratacağını ama bunun filmi yönlendiren duygu olmasını ismediklerini belirten senaristler, filmdeki sürprizlerin yalnızca hayran servisi olmadığını, Tom Holland'ın Peter Parker'ını her zaman hikayenin merkezinde tutmak ve onun hikayesine haksızlık yapmamak için çabaladılarını da dile getirdiler. 

    Sommers ve McKenna, gelecekte bu üç Spider-Man'i yeniden bir arada görüp göremeyeceğimiz sorusuna ise olumlu yaklaşarak, bunun gerçekleşmesini umduklarını söylediler. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top