Hesabım
    Christian Bale'in Batman'i "The Flash"ta Karşımıza Çıkacak Mı?

    2022 Kasım'ında vizyona girmesi beklenen The Flash filminin kadrosunda şimdiden iki Batman var: Ben Affleck ve Michael Keaton. Peki Christian Bale'in Batman'ini de filmde görme şansımız var mı?

    2022 yılında vizyona girecek olan The Flash filmi, DC Comics süper kahramanı Flash/Barry Allen'ın Ezra Miller tarafından canlandırıldığı ilk solo film olacak. Ezra Miller ilk olarak, 2016 yılında Batman v Superman: Dawn of Justice filminde Flash olarak karşımıza çıkmış, daha sonrasında ise Suicide SquadJustice League filmleriyle Arrow dizisinde yer almıştı. 

    Flash'ın ilk solo filmini 2022 yılının sonbaharında izleyeceğiz, henüz önümüzde uzun bir zaman var gibi görünse de filmle ilgili haberler heyecanımızı arttırmaya başladı. Filmin kadrosunda iki farklı Batman bulunması bu gelişmelerden biriydi. DC Genişletilmiş Evreni'nde Batman olarak izlediğimiz Ben Affleck'in ardından, Michael Keaton'ın da Batman olarak filme katıldığının açıklanması heyecan uyandırdı. Michael Keaton, Tim Burton tarafından yönetilen 1989 tarihli Batman ve 1992 tarihli Batman Returns filmlerinde Batman / Bruce Wayne karakterini canlandırmıştı.

    Bu gelişmelerin üzerine, Christopher Nolan tarafından yönetilen ve çok beğenilen Batman üçlemesinde (Batman Begins, The Dark Knight, The Dark Knight Rises) filmlerinde Batman olarak izlediğimiz Christian Bale'in de kadroya katılıp katılmayacağı hayranlar arasında tartışılmaya başlandı.

    Yönetmen, senarist ve yapımcı Kevin Smith de Christian Bale'in Batman'ini The Flash filminde görmek isteyenlerin arasında yer alıyor. Marvel'ın Spider-Man: No Way Home için bütün örümcek adamları bir araya getirdiğine dikkat çeken Smith "Eğer No Way Home gibi bir film yapmak istiyorlarsa Christian Bale'i de getirmeliler. Eğer ben onların yerinde olsaydım, Christian Bale'e filmde yalnızca iki dakika görünmesi için yalvarmak için bir kamyon parayı yığardım." dedi.

    Şimdilik The Flash filminin konusu ile ilgili herhangi bir bilgi açıklanmadı. Dolayısıyla Michael Keaton'ın Batman'inin filme nasıl dahil olacağını bile bilmiyoruz. Fakat bu kadar kısıtlı bilgi olması, filmin hayranlarının Christian Bale'in geri dönmesi için heyecanlanmaktan alıkoymuyor. Bu konuda yaşanacak gelişmeleri öğrenmek için beklememiz gerekiyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top