Hesabım
    'Jungle Cruise 2' İçin Çalışmalar Başladı!

    Yapımcı Hiram Garcia, Jungle Cruise'un devam filmi için çalışmalara başladıklarını açıkladı.

    İlhamını Disney'in çok sevilen eğlence parkından alan ve geçtiğimiz Temmuz ayında vizyona giren Jungle Cruise filmi, dünya çapında 221 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde ederek, pandemi döneminin şartlarına göre, başarılı bir çıkış yapmıştı. Başrollerinde Dwayne Johnson ve Emily Blunt'ın yer aldığı film, 2004 yılında ortaya atılan bir projenin nihayet tamamlanmasıyla ortaya çıkmıştı.

    Filmin yapımcısı Hiram Garcia, devam filmi için çalışmalara başladıklarını açıkladı. Garcia'nın Collider'a verdiği bilgilere göre, Jungle Cruise 2 için senaryonun altyapısı oluşturuldu: “Devam hikâyesi için ne istediğimize dair bir fikrimiz var ve bunu ilerletme sürecindeyiz." diyen Garcia, Dwayne Johnson ve Emily Blunt'ın devam filminde rollerini yineleyeceklerini de açıkladı. Ayrıca ilk filmi yöneten Jaume Collet-Serra da yeniden yönetmen koltuğuna oturacak. 

    Jungle Cruise, tıbbın geleceğini değiştirecek olan bir ağacı bulmak için zorlu bir maceraya atılan bir bilim insanı ve kaptanın hikayesini anlatıyordu. Bilim insanı Lily Houghton (Emily Blunt), yeni bir görev ile karşı karşıyadır. Efsaneye göre Amazon’da iyileştirme güçlerine sahip olan bir ağaç vardır ve Lily o ağacı bulmaya kararlıdır. Bunun için Amazon ormanlarına seyahat eden Lily, nehirde bulunan bir geçide ulaşabilmek için Frank’in (Dwayne Johnson) köhne ama çekici teknesi La Quila’yı kiralamak zorunda kalır. Macera dolu bir yolculuğa çıkan Frank ve Lily, yağmur ormanlarının güzelliğinde saklanan bir çok tehlikeyle karşı karşıya kalır. Devam filminin konusunun ne olacağı ise henüz bilinmiyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top