Hesabım
    Taika Waititi'nin 'Next Goal Wins' Filminde Armie Hammer'ın Yerini Will Arnett Alıyor

    Cinsel istismar iddialarıyla gündeme gelen Armie Hammer, çekimleri tamamlanmış olan spor komedisi Next Goal Wins'in kadrosundan çıkarıldı.

    What Do We Do In The Shadows, Thor: RagnarokJojo Rabbit gibi filmlere imza atan Taika Waititi'nin çekimleri tamamlanmış olan komedi filmi 'Next Goal Wins'in oyuncu kadrosunda değişiklik yaşanıyor. Cinsel istismar iddialarıyla gündeme gelen ve polis soruşturması geçiren Armie Hammer'ın yerini Kanadalı komedyen Will Arnett alacak. 

    2001 Dünya kupasında Avusturalya'ya 31-0 yenilerek dünyanın en kötü yenilgisine imza atan Amerikan Samoa futbol takımının gerçek hikayesini anlatacak olan filmde Armie Hammer, futbol federasyonun yöneticilerinden birini canlandıracağı küçük bir role sahipti. Oyuncu değişikliği ile birlikte bu rolün daha uzun yazılması planlanıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Michael Fassbender, Elizabeth MossFrankie Adams gibi isimler de yer alıyor.

    Next Goal Wins'in, Will Arnett'li sahnelerinin çekimlerine ne zaman başlanacağı henüz bilinmiyor, dolayısıyla filmin resmi olarak açıklanan bir vizyon tarihi de henüz yok fakat 2022 yılı içerisinde seyirci ile buluşması planlanıyor.

    Armie Hammer'ın ayrılmak zorunda kaldığı tek proje Next Goal Wins değil. Daha önce The Social NetworkCall Me By Your Name gibi filmlerde izlediğimiz Hammer; Jason Moore tarafından yönetilen Jennifer Lopez'li romantik komedi filmi Shotgun Wedding filminden, Paramount Plus dizisi The Offer'ın kadrosundan ve Brodway'de sergilenecek The Minutes oyununun kadrosundan da çıkarıldı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top