Hesabım
    Jared Leto'lu Marvel Filmi "Morbius"un Vizyon Tarihi Ertelendi

    Başrolünde Jared Leto'nun yer aldığı Morbius filmi, 28 Ocak yerine 1 Nisan'da vizyona girecek.

    Sony, 28 Ocak'ta vizyona girmesi beklenen "Morbius" filminin vizyon tarihini ertelediğini duyurdu. Buna göre film 1 Nisan 2022'de vizyona girecek. Bu, Morbius'un ilk ertelenmesi değil. Filmin ilk olarak 2020 yılının Temmuz ayında vizyona girmesi planlanmıştı fakat Covid-19 pandemisinin patlak vermesiyle Morbius 2022'ye kadar ertelenmişti. 

    Morbius'un vizyon tarihinin üç ay ileriye atılmasının nedenlerden birinin Omicron varyantına bağlı olarak artan Covid vakaları olduğu düşünülüyor. Diğer önemli bir neden ise, izlenme rekorları kıran Spider-Man: No Way Home'un vizyondaki büyük başarısı. Söylentilere göre Sony, iki büyük Marvel filmi arasında biraz mesafe yaratmak ve nefes almak istiyor.

    Marvel çizgi romanlarından uyarlanan Morbius, kendisini günden güne güçsüz bırakan kan hastalığına tedavi ararken kendisini bir vampire dönüştüren Dr. Michael Morbius'un hikayesini anlatıyor. Filmin başrolünde, Morbius karakterine Oscar'lı oyuncu Jared Leto hayat veriyor. Film, Sony'nin Spider-Man evreninin bir parçası olacak. Daniel Espinosa tarafından yönetilen filmin oyuncu kadrosunda Jared Leto'nun yanı sıra Matt SmithMichael KeatonAdria ArjonaJared Harris ve Tyrese Gibson gibi isimler yer alıyor. 

    Morbius karakteriyle ilgili daha fazla bilgi edinmek için, buraya tıklayarak ilgili haberimize gidebilirsiniz. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top