Hesabım
    Apple, Brad Pitt'in Oynayacağı Formula 1 Filminin Haklarını Satın Alıyor

    Apple, Hollywood stüdyolarının haklarını almak için yarışa girdiği Brad Pitt'li Formula 1 filmini almak için son görüşmeleri gerçekleştiriyor.

    Başrolünde Brad Pitt'in oynayacağı, ismi henüz belli olmayan bir Formula 1 filmi Hollywood stüdyolarını savaşa sürüklemişti. Filmin yapımcılığını üstlenebilmek için Hollywood'un en büyük film şirketleri Disney, MGM, Paramount, Sony ve Universal'ın yanı sıra; Netflix, Amazon, Apple gibi dijital yayıncılık yapan yapım şirketlerinin de filmin haklarını satın alabilemek için teklif yarışına girdiğini daha önceki haberlerimizde duyurmuştuk.

    Deadline'ın haberine göre, isimsiz filmin hakları Apple tarafından satın alınıyor. Apple'ın filmi satın almak için gerçekleştirdiği görüşmelerin son aşamasında olduğu bildiriliyor.  Hollywood'un en gözde yıldızlarından Brad Pitt'in başrolde yer almasının yanı sıra, film yönetmeni ve yapımcısıyla da öne çıkıyor.

    Filmin yönetmenliğini, TronOblivionOnly the Brave gibi filmlere imza atan ve son olarak, 1986 yapımı Top Gun'ın 2022'de vizyona girecek olan devam filmi Top Gun: Maverick'i yöneten Joseph Kosinski üstleniyor. Senaryoyu ise Top Gun: Maverick'in de senaryosunu yazan Ehren Kruger yazacak. 

    Brad Pitt'in adı ve John Kosinski'nin Tom Cruise'lu Top Gun devam filminin yarattığı beklenti, henüz ismi bile belli olmayan bu filmin potansiyel bir gişe başarısı olarak görülmesini sağlıyor. Filmin yapımcılığını, daha önce gişe şampiyonu aksiyon filmlerinin yapımcılığını üstlenen Jerry Bruckheimer'ın yapacak olması da filmin hanesine yazılan artı özelliklerden biri. Ayrıca filmde İngiliz Formula 1 yarışçısı Lewis Hamilton'ın yer alacağı da konuşuluyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top