Hesabım
    Büşra Pekin'li "Dilberay" Filminden Fragman!

    4 Şubat'ta vizyona girecek olan "Dilberay" filminden yeni bir fragman yayınlandı.

    2019 yılında hayata veda eden Dilber Ay'ın hayatını anlatan "Dilberay" filminden yeni bir fragman yayınlandı. Ketche'nin (Hakan Kırvavaç) yönettiği filmde Dilber Ay'ı başarılı oyuncu Büşra Pekin canlandırıyor. Fragmanda, Dilber Ay’la özdeşleşen “Meyrik (Maraş’tan Bir Haber Geldi)” ve “Noldu Gardaş” isimli iki türküyü Büşra Pekin'in sesinden duyuyoruz.

    Dilber Ay'ın, çocukluğundan itibaren yaşadığı acı ve sefalet dolu hayatına, sesinden aldığı güçle tutunmasını ve yıllar içince hafızalara kazınan sesiyle Türkiye'nin sevgiyle ve saygıyla andığı bir sanatçı haline gelmesini anlatacak olan filmde, Büşra Pekin’in yanı sıra, Ayberk Pekcan, Nursel Köse, Zeliha KendirciDeniz Hamzaoğlu ve Selen Uçer gibi birbirinden değerli oyuncular yer alıyor. Filmin senaryosu ise Kamuran Süner ve Nalan Merter Savaş tarafından kaleme alındı. Filmin müzikleri İskender Paydaş imzasını taşıyor.

    Yönetmen koltuğunda oturan Ketche'nin son projesi, Arabeskmüziğin efsanevi isimlerinden Müslüm Gürses'in hayatını anlatan "Müslüm" filmiydi. Seyircilerin beğenisini kazan "Müslüm", "Dilberay" filmi için de beklentiyi arttırıyor. Aytaç Medya, Fikri Harika Prodüksiyon ve Metronom Film Yapım ortak yapımcılığıyla çekilen "Dilberay"” filmi, 4 Şubat’ta, CJ Entertainment aracılığıyla vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top