Hesabım
    Dwayne Johnson'lı Jumanji Serisine Devam Filmi Geliyor!

    Filmin yapımcısı Hiram Garcia, yeni Jumanji filminin senaryosunun kısa süre içinde yazılacağını söyledi.

    2017 yapımı Jumanji: Welcome to the Jungle ve 2019 yapımı Jumanji: The Next Level filmlerinin devam filmi geliyor. Filmlerin yapımcısı Hiram Garcia, Collider'a verdiği röportajda, projenin geliştirildiğini ve kısa süre içerisinde yazılacak olan senaryonun Sony'e sunulacağını söyledi.

    İlk iki filmi yöneten Jake Kasdan'ın şu anda ön hazırlıklarını yaptığı "Red One" filmini tamamlamasının ardından Jumanji projesi için çalışmaya başlayacağını belirten Garcia, başrol oyuncu Dwayne Johnson'ın da seriye dönmek için çok istekli olduğunu söyledi. 

    Yeni Jumanji filmi, Dwayne Johnson'lı serinin üçüncü filmi olacak fakat, 1995 yılında çıkan ve başrollerini Robin WilliamsKirsten Dunst ve Bonnie Hunt'ın paylaştığı Jumanji filmini de sayarsak dördüncü Jumanji filmi olacak.

    2017 yılında yeniden başlatılan hikaye, orijinal filmde bir kutu oyunu olan Jumanji'yi eski bir konsol oyunu olarak ele alıyor ve bu oyunu bulan dört gencin kendilerini oyunun tehlikeli dünyasının içinde bulmasını anlatıyordu. Seride Dwayne Johnson'ın yanı sıra Jack BlackKaren Gillan ve Kevin Hart yer almıştı. Hiram Garcia, devam filminde bu isimlerin yer alıp almayacağı ile ilgili kesin bir açıklama yapmadı ancak yönetmen Jake Kasdan'ın Red One filminden sonra başlayacak çekimlerin oyuncuların yoğun çalışma takvimine de uyduğunu söyleyerek senaryonun serideki oyuncular göz önüne alınarak yazılacağını belirtti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top