Hesabım
    2022'de İzleyeceğimiz Korku Filmleri

    2022'de hangi korku filmleri vizyona girecek?

    2022 yılında izleyeceğimiz filmler için heyecanlanmaya çoktan başladık. Bu yıl vizyona girmesi planlanan filmler içerisinde çok sayıda yerli ve yabancı korku filmi bulunuyor. Yılın henüz başlarında olmamıza rağmen, vizyon takvimine göz gezdirdiğimizde 2022'nin korku filmi severler için sinema anlamında oldukça verimli geçeceğini görebiliyoruz. Sadece içinde bulunduğumuz Ocak ayında bile vizyona yedisi yerli, beşi yabancı olmak üzere toplan 12 korku filmi giriyor.

    2022'de vizyona girmesi beklenen çok sayıdaki korku filminden, en çok merak edilen ve ilgi çeken 12 filmi sizler için derledik. Listemizde bu ay vizyona girecek, korku filmi denilince akla ilk gelen serilerden biri olan Çığlık serisinin beşinci filmi Scream'den; 2022'nin sonlarında, Cadılar Bayramı'nda vizyona girmesi planlanan Halloween Ends'e kadar geniş bir aralıkta izleyeceğimiz filmleri derledik. 

    Son iki yılda, dünyayı etkisi altına alan pandemi nedeniyle birçok filmin vizyon tarihi 2022 yılına ertelendi. Bu nedenle listemizde 2021 ve 2020 yapımı filmler de var. Covid 19 vakalarının arttığı bugünlerde de stüdyolardan filmlerin vizyon tarihleri için erteleme kararları gelmeye başladı. Umuyoruz ki pandemiyle mücadelede yine başa dönmeyiz ve merakla beklediğimiz filmleri keyifle izleyebiliriz.

    İşte 2022 yılında izleyeceğimiz 12 korku filmi...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top