Hesabım
    'The Unforgivable'dan Altyazılı Özel Video!

    Sandra Bullock ve yönetmen Nora Fingscheidt, filmin ağlama garantili sahnesini kare kare anlatıyorlar.

    Nora Fingscheidt tarafından yönetilen ve başrolünde Sandra Bullock'un yer aldığı dram filmi The Unforgivable'dan altyazılı özel bir video paylaşıldı. Videoda, filmin yıldızı Sandra Bullock ile yönetmen Fingscheidt filmde Bullock'un karakteri Ruth Slater ile Oscar'lı oyuncu Viola Davis'in canlandırdığı Liz Ingram'ın arasındaki gerilim dolu sahneyi kare kare inceliyor ve çekimlere dair detaylar paylaşıyorlar.

    Senaryosu Peter Craig ve Hillary Seitz tarafından yazılan The Unforgivable, iki polis memurunun öldürülmesinden hüküm giyen ve 15 yıl hapishanede kalan Ruth Slater'ın hikayesini anlatıyor. Ruht, kardeşi ile birlikte kendisine yeni bir hayat kurmak ister. Ancak öldürdüğü iki polisin akrabalarının şiddetine maruz kalan Ruth, kendisini beklenmedik durumların içinde bulur. Filmin oyuncu kadrosunda, Sandra Bullock ve Viola Davis'in yanı sıra Vincent D'Onofrio, Jon Bernthal, Richard ThomasLinda Emond gibi isimler de yer alıyor.

    Netlix'te yayınlanan ve Netflix'in ilk 28 günlük izlenme saatlerine göre yaptığı Tüm Zamanların En Çok İzlenen Filmleri listesinde 7. sırada yer almayı başaran The Unforgivable, geride bıraktığımız 2021 yılının son günlerinde öne çıkan dram filmlerinden biriydi. The Unforgivable'ın da listeye girmesiyle birlikte, Sandra Bullock, başrolünde oynadığı iki film ile Netflix'in en çok izlenen filmler listesinde yer alan ilk oyuncu oldu. Ünlü yıldızın Bird Box filmi de aynı listede ikinci sırada yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top