Hesabım
    Gal Gadot, Başrolünde Oynayacağı 'Cleopatra' Filmi İle İlgili Detayları Paylaştı

    Ünlü yıldız, kendi canlandıracağı Kleopatra karakterinin, sinemadaki daha önceki Kleopatra temsillerinden farklı olacağını belirtti.

    The Handmaid's TaleThe Falcon and The Winter Soldier gibi dizilerin yönetmenliğini yapmış olan Kari Skogland tarafından yönetilen ve başrolünde ünlü oyuncu Gal Gadot'nun yer aldığı Cleopatra filminin çekimleri henüz başlamamış olsa da, Gal Gadot'yu tarihin en ünlü kadın imparatorlarından biri olarak izleyecek olmak hayranlarını şimdiden heyecanlandırıyor.

    Cleoptra filmi üzerinde uzun zamandır çalışılıyor. Başlangıçta Sony'nin yönetmen Dennis Villeneuve ile gerçekleştirmek istediği proje daha sonra Paramount Pictures tarafından alındı. Başrolde oynaması düşünülen ilk isim Angelina Jolie'ydi fakat Wonder Woman ile tüm dünyada ünlenen Gal Gadot, Jolie'nin yerine başrole getirildi. Filmin yönetmen koltuğunda Wonder Woman filmlerini de yöneten Patty Jenkins oturacaktı fakat geçtiğimiz aylarda, Jenkins programının yoğunluğu nedeniyle filmden ayrıldı. Onun yerine gelen isim ise Kanadalı yönetmen Kari Skogland oldu.

    Gal Gadot'lu Cleopatra filmi, 1963 yapımı Elizabeth Taylor ve Richard Burton'lı Kleopatra filminden sonra, ünlü Mısır Kraliçesini anlatan ilk büyük yapım olacak. 1963 tarihli film, En İyi Film dahil olmak üzere 9 dalda Oscar'a aday gösterilmiş ve 4 dalda ödülü kazanmayı başarmıştı. Filmin diğer büyük başarısı Elizabeth Taylor'u Kleopatra olarak hafızalara kazımak oldu.

    Gal Gadot, InStyle dergisine verdiği röportajda kendi Kleopatra'sının, Mısır kraliçesinin sinemadaki önceki temsillerinden, özellikle de Elizabeth Taylor'un Kleopatra'sından nasıl farklılaşacağını anlattı. 2023 yılında vizyona girmesi beklenen filmde, yalnızca seksi ve çekici değil aynı zamanda zeki ve stratejik düşünen bir lider göreceğimizi belirten Gadot, filmde "dünyanın şu anda duymaya ihtiyacı olan hikayeyi" anlatacaklarını söyledi.

    Gal Gadot'nun film hakkındaki açıklamasının tamamı şu şekilde: "Pek bir şey açıklayamam ama size söyleyebilirim ki Kleopatra hikayesini onurlandıracağız. Onun sadece ne kadar seksi ve çekici olduğunu değil, aynı zamanda ne kadar stratejik ve akıllı olduğunu; bugün içinde yaşadığımız dünya üzerinde ne kadar etkisi olduğunu ve hala ne kadar etkili olduğunu göstereceğiz. Tarih boyunca çekilen tüm Kleopatra filmlerini izledim ama biz dünyanın şimdi duyması gereken hikayeyi anlatıyormuşuz gibi hissediyorum."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top