Hesabım
    "The Tragedy of Macbeth"ten Yeni Fragman!

    Apple TV+, Joel Coen'in yönettiği ve başrollerinde Oscar ödüllü Denzel Washington ile Frances McDormand'ın yer aldığı "The Tragedy of Macbeth"in ilk uzun fragmanını yayınladı.

    Joel Coen'in, William Shakespeare'in ünlü eseri Macbeth'ten uyarladığı "The Tragedy of Macbeth" filminin ilk uzun fragmanı yayınlandı. Film, 14 Ocak'tan itibaren Apple TV Plus'ta izlenebilecek. Başrollerinde iki kez Oscar ödüllü Denzel Washington ile 4 kez Oscar ödüllü Frances McDormand'ı izleyeceğimiz filmde ayrıca Alex Hassell, Bertie Carvel, Brendan Gleeson, Corey Hawkins, Harry MellingMiles Anderson gibi oyuncular yer alıyor.

    Shakespeare'in ikonik cinayet, tutku ve çılgınlık hikayesinin cesur ve hiddetli bir uyarlaması olarak tarif edilen ve siyah - beyaz olarak çekilen film, üç kahin tarafından İskoçya Kralı olacağına inandırılan bir İskoç Lordu olan Macbeth'in (Denzel Washington) hikayesini anlatıyor. Frances McDormand, Lord Macbeth'e tacı ele geçirmesi için yardım eden hırslı eş Lady Macbeth'i canlandırıyor. Yayınlanan ilk uzun fragman, Lord Macbeth'i ziyaret eden kahinleri gösterdiği gibi, filmin gerilim dolu atmosferini de yansıtıyor.

    "The Tragedy of Macbeth" Joel Coen'in kardeşi Ethan Coen'den ayrı olarak, tek başına yazdığı ve yönettiği ilk film olma özelliğini taşıyor. Şimdiden birçok ödül alan ve gösterildiği festivallerden büyük övgü toplayan film, Amerikan Film Enstitüsü tarafından hazırlanan 2021 yılının En İyi Filmleri listesinde yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top