Hesabım
    "The King's Man: Başlangıç" Sinemalarda!

    "Kingsman: Gizli Servis" ve "Kingsman: Altın Çember" filmlerindeki gizli teşkilatın kuruluşunu anlatan film sinemalarda izleyicileri bekliyor.

    Matthew Vaughn tarafından yönetilen ilk Kingsman filmi "Kingsman: Gizli Servis" 2014 yılında vizyona girdi. Aksiyon, macera ve komedi türündeki film "The Secret Service" adlı çizgi romandan uyarlanmıştı. Colin Firth, Michael CaineSamuel L. Jackson gibi usta isimlerin yer aldığı ilk filmi, 2017 ylında vizyona giren "Kingsman: Altın Çember" filmi izledi. Yine Matthew Vaughn tarafından yönetilen filmin senaryosu, ilk filmin senaryosuna da imza atan Matthew Vaughn ve Jane Goldman tarafından yazıldı.

    Şimdi ise bizi, daha önce maceralarını izlediğimiz bu gizli servisin kurulduğu döneme götüren "The King's Man: Başlangıç" filmi vizyona girdi. Filmi yine Matthew Vaughn yönetiyor. Vaughn bu kez senaryoyu Karl Gajdusek ile birlike kaleme aldı. Filmin başrolünde usta oyuncu Ralph Fiennes yer alıyor. Oyuncu kadroosunda ayrıca Gemma ArtertonRhys Ifans, Harris Dickinson, Djimon Hounsou, Matthew Goode, Charles DanceDaniel Brühl gibi isimler bulunuyor.

    1900'lü yıllarda geçen "The King's Man: Başlangıç", dünyayı tehdit eden bir kötücül gücü etkisiz hale getirmeye çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Tüm zamanların en kötü suçluları ve tiranları ortak bir amaç doğrultusunda bir araya gelir. Milyonları yok etmeyi amaçlayan tiranlar ve suçlular, büyük bir savaş hazırlığına başlar. İnsanlığı, karşı karşıya olduğu büyük tehlikeden kurtarmak için harekete geçen bir adam, zamana karşı yarışmak zorundadır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top