Hesabım
    28. SAG Ödülleri'nin Adayları Instagram Canlı Yayını İle Açıklanacak

    Ekran Oyuncuları Birliği Ödülleri'nin bu yılki adaylarını Rosario Dawson ve Vanessa Hudgens, 12 Ocak'taki Instagram canlı yayını ile açıklayacaklar.

    Screen Actors Guild (Ekran Oyuncuları Birliği) Ödülleri bu yıl da, geçen yıl olduğu gibi adaylarını Instagram canlı yayını üzerinden açıklama kararı aldı. Bu yıl 28. kez dağıtılacak olan SAG ödülleri için aday olan isimler 12 Ocak günü "@sagawards" Instagram hesabı üzerinden yapılacak canlı yayınla açıklanacak. 

    Adayların açıklanacağı canlı yayında sunuculuk görevini; Eagle EyeUnstoppable gibi filmlerde rol alan Marvel'ın Netflix dizileri DaredevilLuke Cage ve Defenders'ta Claire Temple karakterini canlandıran ödüllü oyuncu Rosario Dawson ile son olarak Tick, Tick... Boom! filminde izlediğimiz, High School Musical ve The Princess Switch gibi yapımlarda rol alan Vanessa Hudgens üstlenecekler.

    SAG Ödülleri'nde hem sinema hem de televizyon için En İyi Erkek ve Kadın Oyuncu, En İyi Erkek ve KAdın Yardımcı Oyuncu, En İyi Oyuncu Kadrosu ve En İyi Dublör performansı dallarında adaylar açıklanacak. Ödüle layık görülen isimlerin belirleneceği resmi oylama 19 Ocak'ta başlayacak ve 25 Şubat'ta sona erecek. Bu kategorilerde ödül alan isimlerin dışında The Queen, Hitchcock, REDGosford Park gibi pek çok filmde rol alan Oscar ödüllü oyuncu Helen Mirren'a da Yaşam Boyu Başarı ödülü takdim edilecek. 

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    SAG Awards (@sagawards)'in paylaştığı bir gönderi

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top