Hesabım
    Çığlık Serisinin 5. Filmi, Serinin Gişe Rekorunu Kırabilir Mi?

    "Scream" filminin, ünlü korku serisinin gişe açılış rekorunu kıracağı tahmin ediliyor. Diğer yandan, filmin galası artan Covid 19 vakaları nedeniyle iptal edildi.

    Hollywood'un son sektörel tahminlerine göre, önümüzdeki hafta vizyona girecek olan "Scream" (Çığlık) ilk dört günde 35 - 40 milyon dolar kazanarak, Çığlık serisinin en iyi açılış performansına sahip filmi olabilir. 

    ABD gişesinde bir numarada hala, büyük bir başarı gösteren Spider-Man: No Way Home yer alıyor. Onun ardından ise iki haftadır ikinci sırada yer alan yıldız kadrolu animasyon filmi Sing 2 geliyor. Bu iki film dışında, son dönemde vizyona giren filmler, Omicron varyantına bağlı olarak artan Covid vakaları nedeniyle gişede yavaş bir büyüme performansı gösteriyorlar. 

    Covid'in sinema sektörüne etkilerinin yeniden hissedildiği 2022'nin ilk günlerinde vizyona giren filmlerin nasıl bir performans göstereceği sektörün gisişatı açısından büyük bir merak konusu. Ekim ayında vizyona giren Halloween Kills'ten sonraki ilk büyük korku filmi olan Scream'in, açlış hafta sonunda yaklaşık 40 milyon dolar kazanacağı tahmin ediliyor. Filmin gişede bu başarıyı gösterip gösteremeyeceğini önümüzdeki haftalarda öğreneceğiz.

    Diğer yandan Covid vakalarının filme olumsuz bir etkisi daha oldu. Filmin 11 Ocak'ta düzenlenmesi planlanan galası, Omicron varyantına bağlı olarak artan Covid vakalarının yarattığı endişe nedeniyle iptal edildi. 

    1996 yılında başlayan efsanevi korku serisinin beşinci filmi olan ve Neve Campbell, Courteney CoxDavid Arquette gibi oyuncuların ikonik rollerine geri döndüğü "Scream", 14 Ocak'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top