Hesabım
    Zirveden İnmeyen "Spider-Man: No Way Home" ABD'de En Çok Hasılat Yapan 6. Film Oldu

    Gişe rekorları kıran "Spider-Man: No Way Home" ABD'de en iyi gişe hasılatına imza atan 6. film, dünya çapında ise 8. film oldu.

    Spider-Man: No Way Home, ABD gişesinde zirvedeki yerini kaptırmıyor. Vizyondaki dördüncü hafta sonunda 33 milyon dolar kazanan film, ABD'de toplamda 668.8 milyon dolar gişe hasılatına imza atarak tüm zamanların en iyi hasılat yapan 6. filmi oldu.

    Spider-Man: No Way Home'un geride bıraktığı filmler arasında, gişede 659 milyon dolar hasılata imza atan Titanic ve 652 milyon dolar hasılat elde eden Jurrasic World yer alıyor. Spider-Man'in, toplam 678 milyon dolar gişe hasılatıyla 5. sırada yer alan The Avengers filmini de geçmesi bekleniyor. 

    Spider-Man: No Way Home'un başarıları yalnızca ABD gişesi ile sınırlı değil. Dünya çapındaki geliri 1 milyar 536 milyon doları aşan film, küresel olarak en çok hasılat yapan 8. film oldu. 

    ABD gişesinde, ikinci sıradaki yerini 3 haftadır koruyan  Sing 2 ise, Frozen 2'den sonra 100 milyon dolar sınırını geçen ilk animasyon filmi olmayı başardı. Vizyondaki üçüncü hafta sonunda 12 milyon dolar kazanan filmin toplam hasılatı 109 milyon dolar oldu.

    Vizyona yeni giren ve Jessica Chastain, Penelope CruzDiane Kruger gibi yıldız isimlerden oluşan kadrosuyla dikkat çeken casusluk filmi The 355, 4.8 milyon dolarlık açılış hasılatıyla üçüncü sırada kendisine yer buldu. ABD gişesinde ilk beşte yer alan son iki film ise 3.3 milyon dolarlık hasılatı ile The King's Man ve 2.4 milyon dolarlık hasılatı ile American Underdog oldu. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top