Hesabım
    Beyazperde Kullanıcılarının 2021'de En Çok İzlediği Fragmanlar

    Beyazperde kullanıcıları 2021'de en çok hangi fragmanları izledi?

    2021 yılında, Beyazperde kullanıcılarının en çok izlediği 10 fragmanı derledik. Sevilen ve uzun yıllardır devam eden aksiyon serisinin 9. filmi olan Hızlı ve Öfkeli 9'un ilk sırada yer aldığı listede yabancı filmler ve aksiyon filmleri ağırlıkta. Vin Diesel, Michell RodriguezTyrese Gibson gibi isimlerin yer aldığı Hızlı ve Öfkeli 9, aynı zamanda 2021 yılının sinemalarda en çok izlenen 2. filmi olmuştu.

    Yılın son ayında vizyona girmesine rağmen, 2021'in en çok izlenen filmi olan ve dünya çapında da izlenme rekorları kıran Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok'un fragmanı ise, Beyazperde'de kullanıcıların en çok izlediği 3. fragman oldu. Yine bir Sony Pictures - Marvel işbirliği olan ve 2021'in en çok izlenen üçüncü filmi olan Venom: Zehirli Öfke 2'nin fragmanı da en çok izlenen 2. fragman olarak listenin ilk üçünü tamamlıyor.

    Başrolünü Çağatay Ulusoy'un üstlendiği Netflix yapımı film Kağıttan Hayatlar ve 2021'de devam filmi vizyona giren BKM yapımı sevilen komedi filmi Aykut Enişte, Beyazperde kullanıcılarının en çok izlediği fragmanlar listesinde yer alan yerli filmler olarak karşmıza çıkıyorlar. 2021'in en çok izlenen yerli filmlerinden olan AkifDayı: Bir Adamın Hikayesi ve Aykut Enişte 2'nin fragmanları ise listede yer almıyorlar.

    İşte Beyazperde.com kullancılarının 2021 yılında en çok izlediği 10 fragman...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top