Hesabım
    Altın Küre Ödülleri'nin Sürprizleri ve Hayal Kırıklıkları

    79. Altın Küre Ödülleri'nin şaşırtan kararları hangileri oldu?

    79. Altın Küre Ödülleri, yalnızca ödülleri dağıtan Hollywood Yabancı Basın Birliği üyelerine açık, özel bir törenle sahiplerini buldu. Geçtiğimiz yıllarda ortaya çıkan yolsuzluk ve ayrımcılık gibi skandalların sonucunda, her yıl Altın Küre Ödülleri'ni canlı olarak yayınlanayan NBC töreni yayınlamama kararı almıştı. Bu yıl az sayıda katılımla, özel bir tören düzenlenmesinin nedeni olarak artan Covid-19 vakaları gösterilse de, önceki yıllardaki gibi bir tören düzenlenmemesinin nedenleri arasında Altın Küre'nin prestij kaybı da yatıyor.

    Bütün tartışmalara rağmen, Altın Küre ödülleri bu yıl da sahiplerini buldu. Dün gece, Beverly Hills'teki Beverly Hilton Oteli'nde düzenlenen törenin ödül kazananları, Altın Küre'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından duyuruldu. 79. Altın Küre Ödülleri'nin tüm kazananları için, buraya tıklayrak haberimize gidebilirisiniz. 

    Peki tartışmaların gölgesindeki Altın Küre Ödülleri'nin en şaşırtıcı kararları, en büyük sürprizleri ve hayal kırıklıkları hangileri oldu? Gelin birlikte inceleyelim...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top