Hesabım
    "The Bob's Burgers Movie"den İlk Fragman!

    20th Century Studios, sevilen çizgi diziden uyarlanan "The Bob's Burgers Movie"nin ilk fragmanını paylaştı.

    Sevilen çizgi dizi Bob's Burgers, beyaz perdeye geliyor! Fox'un 2011 yılından beri tam 12 sezondur devam eden ve iki kez Emmy ödülü alan komedi dizisinden uyarlanan "The Bob's Burgers Movie" filmi ABD'de 27 Mayıs'ta sinemalarda olacak. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise henüz belli değil. 

    Bob's Burgers, hamburger restoranı işleten Belcher ailesinin maceralarını anlatıyor. Tina, Gene ve Louise adında birbirinden ilginç üç çocuğa sahip olan Bob ve Linda Belcher, sahil kasabasında bir hamburger restoranı işletir. Restoranın üst katında yaşayan aile, oldukça lezzetli hamburgerler yapsa da satış konusunda pek de başarılı değildir. Filmde, Bob ve Linda restoranın kapanmasını önlemeye çalışırken çocukların restoranı kurtarabilecek bir gizemi çözmeye çalışmasını izleyeceğiz.

    Sevilen dizinin seslendirme ekibi, filmde de yer alıyor. H. Jon Benjamin, John Roberts, Dan Mintz, Eugene Mirman, Kristen Schaal, Larry Murphy'nin yer aldığı kadroda ayrıca Kevin KlineDavid Wain ve Zach Galifianakis de konuk olarak yer alıyor. Filmin yönetmenliğini, dizinin de yaratıcısı ve yönetmeni olan Loren Bouchard ile Bernard Derriman birlikte üstleniyorlar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top