Hesabım
    "Batgirl" Filminde Karşımıza Çıkabilecek Sürpriz DC Karakterleri

    Çekimleri devam eden "Batgirl" filminden yayınlanan set fotoğrafları, hangi karakterleri işaret ediyor?

    HBO Max'te yayınlanacak Batgirl filminin çekimleri İskoçya'nın Glasgow şehrinde devam ediyor. Film, Gotham Polis Komiseri James Gordon'ın kızı olan Barbara Gordon'ın Batgirl'e dönüşme hikayesini anlatacak. Batgirl rolünde Leslie Grace'i izleyeceğiz. Komiser Gordon'a ise, aynı karakteri Justice League filminde de canlandıran J.K. Simmons hayat verecek. Böylece filmin Zack Snyder'ın yönettiği Justice League filmi ile bağlantısı olacak.

    Michael Keaton'ın da 30 yıl sonra yeniden Batman olarak izleyici karşısına çıkacağı projede aynı zamanda Firely karakterini canlandıracak olan Brendan Fraser ve rolü açıklanmayan Jacob Scipio yer alıyor. Glasgow'da yaşayan gazeteci Craig Williams'ın Twitter hesabından paylaştığı bir set fotoğrafında, Batman ve Robin'in resminin olduğu bir duvar görüyoruz. Resimdeki Batman'in kostümünden Michael Keaton olduğu anlaşılıyor. Robin / Dick Grayson ise 1960'larda ve 70'lerde çizgi romanlarda yer aldığı haliyle çizilmiş.

    Fotoğrafın yayınlanmasıyla birlikte sosyal medyada, filmde Robin karakteriyle karşılaşabileceğimizi hatta oynadığı rol gizli tutulan Jacop Sicipio'nun Robin'i canlandırdığı yönünde söylentiler ve tahminler dolaşmaya başladı. Batgirl'de karşılaşabileceğimiz diğer bir DC karakteri ise Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn filminde Jurnee Smollett tarafından canlandırılan Black Canary.

    Yine set fotoğraflarında, Gotham şehrinin duvarlarında yer alan Black Canary posterlerini görmemiz, filmde bu karakterle karşılaşabileceğimize dair bir ipucu sunarken aynı zamanda filmin DC Genişletilmiş  Evreni'ndeki bağlantısına da dikkat çekiyor. 

    Adil El Arbi ve Bilall Fallah tarafından yönetilen Batgirl HBO Max'te yayınlanavak ancak yayın tarihi henüz belli değil. Fotoğraflarda gördüğümüz Black Canary posterlerinde 11 Kasım tarihinin yer almasının da filmin bu tarihte yayınlanabileceğine ilişkin bir ipucu olduğu düşünülüyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top