Hesabım
    "A Quiet Place" Spin-Off Projesinin Yönetmenliğini Michael Sarnoski Üstlenecek

    Jeff Nichols'ın ayrılmasının ardından Paramount Pictures, çok beğenilen "Pig" filminin yönetmeni Michael Sarnoski'yi projenin başına getirdi.

    2018 yılında, John Krasinski'nin yönettiği korku filmi A Quiet Place (Sessiz Bir Yer) vizyona girdiğinde hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden büyük beğeni topladı. Krasinski ve eşi Emily Blunt'ın başrollerinde oynadığı film çok beğenilince 2020 yılında devam filmi A Quiet Place 2 (Sessiz Bir Yer 2) geldi.

    Şimdilerde, ilk filmlerin yazarı, yönetmeni ve oyuncusu olan John Krasinski'nin bir fikrine dayanan üçüncü film için hazırlıklar sürdürülüyor. Filmin yönetmenliğini Mud, Midnight SpecialLoving gibi filmlere imza atan Jeff Nichols'ın üstleneceği açıklanmıştı. Fakat Nichols, diğer projeleri nedeniyle yönetmenlik görevinden ayrılınca Paramount Pictures, A Quiet Place spin-off filmi için Michael Sarnoski ile anlaştı.

    Başrolünde Nicolas Cage'in yer aldığı, 2021 yapımı gerilim filmi Pig'i yöneten ve bu ilk uzun metraj filmiyle büyük bir çıkış yapan Michael Sarnoski'nin yeteneği karşısında büyülenen isimlerden biri de John Krasinski'ydi. Krasinski, Pig'i izledikten sonra Michael Sarnoski'nin adını not etmişti.

    Sonuçta Jeff Nichols'ın projeden ayrılmasının ardından Sarnoski projeye dahil oldu. Jeff Nichols filmin senaryosunu da kaleme alacaktı ancak bu durumda senaryoyu yazıp yazmayacağı belli değil. Konusu henüz resmi olarak açıklanmayan filmin bir devam hikayesi değil, bir yan hikaye (spinoff) olacağı biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top