Hesabım
    Oscar Ödül Töreni, Sunucusuz Geçen 3 Yılın Ardından Eskiye Dönüyor

    2022 Oscar Ödül Töreni, üç yıl sonra yeniden bir sunucu eşliğinde düzenlenecek.

    ABC'nin başkanı Craig Erwich, 2022 Oscar Ödül Töreni'nin bir sunucu eşliğinde gerçekleşeceğini duyurdu. Tören, 27 Mart'ta ABC'de yayınlanacak.

    The Hollywood Reporter’da yer alan habere göre Oscar ödüllerini dağıtan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, sunuculuk görevini üstlenmesi için Marvel'ın Spider-Man'i Tom Holland'ın ismi üzerinde duruyor. Tom Holland, geçtiğimiz ay verdiği bir röportajda eğer kendisine böyle bir görev teklif edilirse seve seve kabul edeceğini, bunu çok eğlenceli bulduğunu dile getirmişti.

    Oscar Ödülleri’nin son sunucusu Jimmy Kimmel oldu. 2017 ve 2018 yıllarında üst üste iki kez törene ev sahiplliği yapan Kimmel'ın performansı beğenilmişti. 2019'da Oscar töreni tarihinde ilk kez sunucusuz olarak gerçekleştirildi. Aslında törenin sunuculuğunu Kevin Hart yapacaktı fakat geçmişte Twitter hesabından paylaştığı homofobik söylemlerin ortaya çıkmasıyla birlikte Hart bu görevden çekildi.

    Sunucusuz törenin, önceki yıllara göre daha fazla reyting alması üzerine 2020'deki tören de sunucusuz gerçekleştirildi. 2021'deki Oscar töreni ise Covid-19 pandemisi nedeniyle hem sunucusuz hem de alışılagelen görkeminden uzak bir şekilde, az sayıda katılımla gerçekleştirildi.

    Son günlerde Hollywood'daki pek çok ödül töreninin, Omicron varyantına bağlı olarak artan Covid vakaları nedeniyle ertelendiğini ya da iptal edildiğini görüyoruz. Oscar töreninin gerçekleşeceği Mart sonuna kadar ise vakaların azalacağı tahmin ediliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top