Hesabım
    Gal Gadot, Hitchcock'un "To Catch A Thief" Filminin Yeniden Çevriminde Başrolde Oynayacak

    Alfred Hitchcock'un 1955 tarihli "To Catch a Thief" filmi yeniden çekiliyor.

    Alfred Hitchcock'un 1955 tarihli filmi "To Catch a Thief" yeniden çekilecek. Başrolünde Gal Gadot'nun yer alacağı filmin senaryosunu, Lethal Weapon ve Prodigal Son dizilerinin senaryolarında imzası bulunan Eileen Jones yazacak. Gal Gadot, Paramount Pictures çatısı altında çekilecek filmin yapımcılığını da üstlenecek.

    Hitchcock'un, ülkemizde "Kelepçeli Aşık" adıyla gösterilen "To Catch A Thief" filminin başrollerinde Hollywood yıldızları Cary Grant ve Grace Kelly yer alıyorlardı. David Dodge'nin romanından uyarlanan romantik gizem ve gerilim filmi, 1956 yılında En İyi Sinematografi Oscar'ının sahibi olmuştu.

    "To Catch a Thief"te Cary Grant, artık emekliye ayrılmış, "Kedi" lakaplı bir mücevher hırsızı olan John Robie karakterini canlandırır. Kendi hırsızlık metotlarını taklit eden yeni bir hırsız ortaya çıktığında Robie, masumiyetini ispatlamak için tek şanısının bu hırsızı yakalamak olduğunu anlar. Hırsızı yakalamak için harekete geçen Robie, planlarını uygularken göz kamaştırıcı mücevherlere sahip genç ve şımarık bir kadın olan Frances Stevens (Grace Kelly) ile yolları kesişir.

    Filmin yeniden çevriminin orijinal hikayeye ne kadar sadık kalacağı henüz bilinmiyor. Ayrıca projenin yönetmeni ve Gal Gadot dışındaki oyuncu kadrosu da henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top