Hesabım
    Netflix Yapımı "Tinder Avcısı"ndan Altyazılı Fragman

    Kendisini zengin bir playboy olarak tanıtan ve Tinder uygulamasından tanıştığı kadınları dolandıran Shimon Hayut'un hikayesini anlatan belgesel 2 Şubat'ta Netflix'te!

    Netflix'in izleyenleri hayretler içinde bırakacak yeni belgesel filmi Tinder Avcısı, Tinder uygulması üzerinden tanıştığı kadınları dolandıran İsrailli yüksek profilli bir dolandırıcının ve ondan intikam almak isteyen kurbanlarının hikayesini anlatıyor.

    31 yaşındaki dolandırıcı Shimon Hayut, kendisini Simon Leviev adında milyarder bir playboy olarak tanıttı ve Rusya kökenli bir elmas imparatorunun oğlu olduğunu söyledi. Tanıştığı kadınları özel jetiyle gezidren, lüks otellerde ağırlayan ve lüks yaşamına inandıran Hayut, aslında bütün bu zenginlik gösterisi için kandırdığı diğer kadınlardan elde ettiği parayı kullanıyordu.

    Masallardan fırlamış bir prens gibi davranan ve tanıştığı kadınları kolayca etkilemeyi başaran Hayut, güvenliği ile ilgili endişeleri olduğuna dair hikayeler anlatarak ve kimliğini gizlemesi için gerekli olduğunu öne sürerek kadınlardan para alıyordu.

    Konusu itibariyle Hollywood filmlerini aratmayan bu ilginç belgeselde, Hayut'un dağına düşen kadınlardan Cecilie Fjellhoy, Pernilla Sjoholm ve yaşadıklarını ilk defa anlatan Ayleen Charlotte konuşuyor. "Tinder'da küçük bir kaydırma, hayatınızı değiştirebilir" sözleriyle başlayan fragmanda, filmdeki kadınlardan birinin yaşadıklarını "Bir filmin içine girmek gibiydi" sözleri dikkat çekiyor. Hayut'un kendilerine sunduğu görkemli yaşamdan büyülenen kadınlar, devamında ise dolandırıldıklarını nasıl anladıklarını anlatıyor ve intikam için harekete geçiyorlar.

    Tinder Avcısı, 2 Şubat'ta Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top