Hesabım
    "Çığlık" Serisi Hakkında Muhtemelen Bilmediğiniz 20 İlginç Detay

    "Çığlık 6" 10 Mart'ta sinemalarda!

    Wes Craven tarafından yönetilen 1996 tarihli "Çığlık" filmi kısa zamanda bir korku klasiğine dönüştü. İlerleyen yıllarda devam filmleri de çekilen Çığlık serisi, 2011 yapımı "Çığlık 4"ün ardından noktalandı. Aslında Çığlık 4 ile yeni bir üçlemenin başlaması planlanıyordu fakat, Craven'in 2015 yılındaki ölümünden sonra bu proje rafa kalktı.

    Aradan geçen 11 yılın ardından gelen beşinci "Çığlık" geçtiğimiz yıl vizyona girdi ve seriye hem bir devam filmi hem de bir yeniden başlatma (reboot) olarak dahil oldu. James Vanderbilt ve Guy Busick tarafından yazılan, Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett tarafından yönetilen filmin büyük beğeni toplamasının ardından hemen altıncı film için hazırlıklara başlandı.

    Aynı senaryo ve yönetmen ekibinin elinden çıkan "Çığlık 6"da, bir önceki filmin hayatta kalanları Sam (Melissa Barrera), Tara (Jennna Ortega), Mindy (Jasmin Savoy Brown) ve Chad (Mason Gooding) kendilerini New York'a atarak yeni bir hayata başlamak isterler. Ancak Woodsboro onların peşini bırakmaz, Ghostface bu kez New York'ta katliam yapar... Filmin oyuncu kadrosunda orijinal serinin ana karakterlerinden Gale Weathers'a hayat veren Courtney Cox ve Çığlık 4'ün Kirby'si Hayden Panettiere de var.

    "Çığlık 6" için geri sayımımız heyecanla devam ederken, Çığlık serisiyle ilgili ilginç bilgileri derledik. İşte Çığlık serisi hakkında muhtemelen bilmediğiniz 20 ilginç detay...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top