Hesabım
    Zach Galifianakis ve Elizabeth Banks, "The Beanie Buble" Filminin Kadrosunda!

    Film, 1990'lı yıllarda kitlesel bir çılgınlığa sebep olan Beanie Babies peluş oyuncaklarının hikayesini anlatacak.

    Kristin Gore ve Damian Kulash tarafından yönetilecek olan "The Beanie Buble" filminin hakları Apple tarafından satın alındı. 1990'lı yıllarda büyük bir kitlesel çılgınlık yaratan peluş Beanie Babies oyuncaklarının hikayesini anlatacak olan filmin kadrosuna Zach Galifianakis ve Elizabeth Banks katıldı. 

    "The Beanie Buble" filminin kadrosunda ayrıca, Succession dizisinin Altın Küre'li oyuncusu Sarah Snook ve The Broken Hearts GalleryBlockers gibi filmlerde izlediğimiz Geraldine Viswanathan bulunuyor. 

    Klasik peluş oyuncaklardan farklı olarak, içi pamuk gibi yumuşak dolgu malzemeleri ile değil minik plastik toplarla doldurulan Beanie Babies oyuncakları, sınırlı sayıda üretiliğ dağıtıldığından pek çok kişi tarafından koleksiyon ürünü zannedilerek satın alınmış, daha sonrasında ise bunun yalnızca bir satış stratejisi olduğu ortaya çıkmıştır. 

    "The Beanie Buble"ın senaryosu, filmin yönetmenlerinden Kristen Gore tarafından bu oyuncakların 1990'lı yıllarda nasıl yatırım aracı olarak görüldüğünü anlatan Zac Bissonnette kitabı "The Great Beanie Baby Bubble: Mass Delusion and the Dark Side of Cute"tan (Büyük Beanie Baby Balonu: Kitlesel Yanılgı ve 'Şirin' Görünenin Karanlık Yüzü) uyarlanarak yazıldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top