Hesabım
    Disney'in "Snow White" Uyarlamasının Kadrosuna Andrew Burnap Katıldı

    Rachel Zegler, Gal Gadot ve Andrew Burnap'ın rol alacağı filmin çekimleri önümüzdeki aylarda başlayacak.

    Disney, klasik animasyon filmlerinden biri olan 1937 yapımı "Snow White and the Seven Dwarfs" (Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler) filminin live-action uyarlamasını çekmeye hazırlanıyor.

    Filmde Pamuk Prenses rolünde, Steven Spielberg'in West Side Story'si ile çıkışını yapan ve geçtiğimiz günlerde filmdeki perfomansoyla Altın Küre kazanan genç oyuncu Rachel Zegler'ı izleyeceğiz. Kötü Kraliçe'yi ise son olarak Netflix'n çok izlenen Red Notice filminde rol alan Gal Gadot canlandıracak.

    Masalın diğer önemli kahramanları olan Avcı ve Yakışıklı Prens'i kimin canlandıracağı belli değildi. Nihayet Tony ödüllü Andrew Burnap'ın filmin kadrosuna katıldığı açıklandı, fakat Burnap ne Avcı'yı ne de Prens'i canlandıracak. Marc Webb'in yöneteceği bu yeni Pamuk Prenses uyarlamasında Andrew Burnap, klasik masalda ve 1937 yapımı animasyon filmde yer almayan yeni bir karakteri canlandıracak ve filmin ana erkek karakteri olacak.

    Filmin müziklerini, La La Land'in müziklerine imza atan ikili Benj Pasek ve Justin Paul besteleyecek. Filmde hem Rachel Zegler'ı hem de daha çok tiyatro performanslarıyla öne çıkan bir oyuncu olan Andrew Burnap'ı şarkı söylerken göreceğiz.

    Marc Webb tarafından yönetilecek olan live-action Snow White and the Seven Dwarfs filminin çekimleri, 2022'nin ilk bahar aylarında, İngiltere'de başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top