Hesabım
    Steven Soderbergh İmzalı Gerilim Filmi "KIMI"den İlk Fragman!

    Başrolünde Zoe Kravitz'in oynadığı film, pandemi döneminde geçen polisiye bir hikayeyi anlatacak.

    Oscar'lı yönetmen Steven Soderberg'den, içinde yaşadığımız pandemi döneminde geçen, yüksek tansiyonlu bir gerilim filmi geliyor. Başrolünde Zoe Kravitz'in yer aldığı KIMI'de ayrıca Rita Wilson, Devin RatrayErika Christensen gibi isimler rol alıyor.

    Senaryosu, Mission: Impossible, Spider-ManJurrasic Park gibi filmlerin de senaryolarını kaleme almış olan David Koepp tarafından yazılan KIMI, agorafobisi olan bir teknoloji şirketi çalışanın, yeni bir projede çalışırken bir şiddet suçunun kayıtlarını keşfetmesini ve devamında yaşananları anlatıyor. Ne yapacağını bilemeyen genç kadın, şirketinin liderlerinin ataleti karşısında cinayetin sahibini kendisi bulmaya karar verir. Bunun için korkularıyla yüzleşmek zorunda kalan kadının, katili bulmak için öncelikle agorafobisini yenmesi ve dairesinden çıkması gerekmektedir.

    HBO Max'te yayınlanacak olan filmin fragmanı, filmde izleyicileri bekleyen gerilim dolu maceranın sinyallerini veriyor. Zoe Kravitz'in karakterinin, Amazon'un Alexa'sına benzer bir cihaz ve yapay zeka teknoloji olan, sesli komutla çalışan KIMI'ye verdiği talimatlarla başlayan fragmanda "Ya her nefes, her ses, her an kaydedilseydi?" sloganı dikkat çekiyor.

    Yapımcılığını, senarist David Koepp ile Michael Polaire'nin üstlendiği filmin görüntü yönetmenliğini ve kurgusunu da yönetmen Soderbergh üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top