Hesabım
    Guy Ritchie ve Jake Gyllenhaal'lu Afganistan Filminin Haklarını MGM Satın Aldı

    "The Interpreter" adındaki film Afganistan savaşını anlatacak.

    Son olarak Jason Statham'lı aksiyon filmi Wrath of Man filmi ile izleyici karşısına çıkan Guy Ritchie, başrolünde Jake Gyllenhaal'un yer alacağı yeni bir film çekmeye hazırlanıyor. "The Interpreter" adındaki filmin çekimleri 24 Ocak'ta İspanya'da başlayacak.

    The Wrap'ta yer alan habere göre, filmin haklarını MGM satın aldı. Filmin uluslararası gösterim haklarının büyük kısmını satın alan şirket ise Amazon Prime Video oldu. Filmin hem sinema salonlarında vizyona girmesi hem de dijital platformda yayınlanması planlanıyor.

    Gyllenhaal, filmde görev süresinin sonuna gelmiş olan ve yerel bir çevirmen olan Ahmed ile işbirliği yapan bir askeri canlandıracak. Çekimlerin başlamasına çok kısa süre kalmış olmasına rağmen, filmin oyuncu kadrosunda Jake Gyllenhaal dışında hangi oyuncuların yer alacağı henüz açıklanmadı. Guy Ritchie, The Interpreter'ın senaryosunu Ivan Atkinson ve Marn Davies ile birlikte kaleme aldı.

    Jake Gyllenhaal için "Eşsiz bir yetenek" yorumunu yapan ve birlikte çalışabilecekleri mükemmel bir proje buldukları için mutlu olduğunu söyleyen Guy Ritchie'nin en son projesi Operation Fortune: Ruse de guerre şu anda post prodüksiyon aşamasında. Filmin 18 Mart'ta sinemalarda olması bekleniyor. Jake Gyllenhaal ise son olarak Michael Bay tarafından yönetilen Ambulance filminin çekimlerini tamamladı. Aksiyon türündeki film 8 Nisan'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top