Hesabım
    Charlie Hunnam ve Mel Gibson'lı "Last Looks"tan İlk Fragman Yayınlandı!

    Filmin yönetmen koltuğunda "Fleabag" ve "Veep" dizilerini yöneten Tim Kirkby oturuyor.

    Aksiyon komedisi "Last Looks"tan ilk fragman yayınlandı. Yönetmen koltuğunda, Man Seeking Woman, Fleabag ve Veep gibi dizilerde yönetmenlik yapmış olan Tim Kirkby'nin oturduğu filmde; Sons of Anarchy dizisinin yıldızı Charlie Hunnam ve iki Oscar ödüllü usta oyuncu ve yönetmen Mel Gibson'ın yanı sıra Dominic Monaghan, Lucy Fry, Rupert FriendMorena Baccarin ve Jacob Scipio gibi isimler rol alıyor.

    "Last Looks" gözden düşmüş eski bir LAPD dedektifi olan ve kendisine ormanın içinde minimal bir yaşam kuran Charlie Waldo'nun (Charlie Hunham) bu yeni yaşam düzenin bir cinayet ile sekteye uğramasını anlatıyor. Eksantrik bir televizyon yıldızı olan Alastair Pinch'in (Mel Gibson) eşi öldürüldüğünde, bu gizemli cinayetin soruşturulması için Charlie Waldo'dan yardım istenir. Alastair Pinch, kendi masumiyetini kanıtlamak zorundadır.

    Howard Michael Gould'un, Dedektif Charlie Waldo'nun maceralarını anlatan 2018 tarihli ilk romanından uyarlanan filmin adı ilk olarak "Waldo" olarak açıklanmıştı, fakat daha sonra kitabın da adı olan "Last Looks" adını aldı. Filmin senaryosunu da kitabın yazarı Howard Michael Gould kaleme aldı. Gould'un senaryosunu yazdığı diğer yapımlar arasında CybillInstant Mom dizileri ile Mr. 3000 ve The Six Wives of Henry Lefay filmleri yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top