Hesabım
    Aaron Eckhart ve Gerard Butler, Aksiyon Filmi "The Bricklayer" İçin Bir Araya Geliyor

    Aaron Eckhart'ın başrolünde yer alacağı aksiyon - gerilim filminin yapımcılığını Gerard Butler üstleniyor.

    The Legend of Hercules, The Dyatlov Pass Incident, 12 Rounds gibi filmlerin yönetmenliğini yapmış olan yönetmen, yapımcı ve senarist Renny Harlin yeni bir aksiyon - gerilim filmi çekmeye hazırlanıyor. 

    "The Bricklayer" adındaki filmin başrolünde The Dark Knight, No ReservationsThank You for Smoking gibi filmlerde izlediğimiz başarılı oyuncu Aaron Eckhart rol alacak. Filmin yapımcılığını ise Gerard Butler üstleniyor. Eckhart ve Butler, Olympus Has Fallen adlı aksiyon filminde birlikte rol almışlardı.

    Senaryosu Hanna Weg ve Matt Johnson tarafından kaleme alınan film, yabancı gazeticilere suikast düzenleyen bir kişinin, bu cinayetleri Amerikan İstihbarat Ajansı CIA tarafından işlenmiş gibi göstererek CIA'e şantaj yapmasıyla başlayan gerilim dolu bir hikaye anlatacak. Şantajlarla baş etmeye ve halktna gizli tutmaya çalışan CIA, bütün bu olayların arkasındaki uluslararası komployu ortaya çıkarmak için, emekliliğe ayrılmış olan çok zeki ve başarılı ama aynı zamanda asi bir ajanı göreve geri döndürmek zorunda kalacaktır. 

    Filmin başrolünde yer alacak olan Aaron Eckhart'ı, CIA'e düzenlenen komployu çözmeye çalışan ajan rolünde izleyeceğimiz filmin diğer oyuncularının kimler olacağı henüz belli değil. Filmin çekimleri önümüzdeki Mart ayında, yunanistan ve Bulgaristan'da gerçekleştirilecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top