Hesabım
    "A Man Called Ove" Filminin Amerikan Uyarlaması Geliyor, Başrolde Tom Hanks Var!

    Filmin yönetmen koltuğunda Marc Foster oturuyor.

    Quantum of SolaceWorld War Z gibi filmlerin yönetmenliğini ve yapımcılığını yapan Marc Forster, 2015 yapımı "A Man Called Ove" adlı İsveç filminin Amerikan uyarlamasını çekmeye hazırlanıyor. Filmin başrolünde Oscar'lı yıldız Tom Hanks rol alacak.

    Fredrik Backman'ın çok satan romanından uyarlanan A Man Called Ove, Hannes Holm tarafından yazılmış ve yönetilmişti. Film, Ove adındaki huysuz, kendi kurallarına bağlı, katı bir ihtiyarın, apartman yöneticiliği görevinden azledilmesine rağmen bunu kabul etmeyip binayı demir yumrukla yönetmeye çalışmasını ve yanlışlıkla Ove'ın posta kutusunu kullanan hamile Parvaneh ile Ove arasında gelişen dostluğu anlatıyordu. Sevgi ve dostluğun öne çıktığı film, 2016 yılında ABD'de en çok gişe hasılatı elde eden yabancı film olmuştu.

    Orijinal filmde Rolf Lassgård tarafından canlandırılan Ove rolünü, Tom Hanks canlandıracak. Filmin oyuncu kadrosunda başka hangi oyuncuların rol alacağı ise henüz bilinmiyor. Senaryoyu, Life of PiFinding Neverland gibi senaryolara imza atan, Oscar adayı senarist David Magee kaleme alacak. Filmin yapımcılığını ise Tom Hanks, Gary GoetzmanFredrik Wikström Nicastro ve Rita Wilson üstleniyor. Çekimlerin bu yıl içerisinde başlaması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top