Hesabım
    5 Oscarlı Aşk Klasiği "Doktor Jivago", 13 Şubat’ta Kundura Sinema’da

    Beykoz Kundura’nın sıradışı bir izleme deneyimi sunan sinema salonu Kundura Sinema, yılın ilk gösterimini unutulmaz aşk filmi Doctor Zhivago / Doktor Jivago ile yapıyor.

    Beykoz Kundura’nın etkileyici mimarisiyle sıradışı bir izleme deneyimi sunan sinema salonu Kundura Sinema, yılın ilk gösterimini beyazperdenin unutulmaz aşk filmlerinden Doctor Zhivago / Doktor Jivago ile yapıyor.

    Oscar'lı yönetmen David Lean tarafından yönetilen, senaryosu Robert Bolt tarafından kaleme alınan ve 5 dalda Oscar kazanan 1965 yapımı klasik film, 4K çözünürlüğündeki restore edilmiş kopyasıyla, Türkiye’de ilk kez 13 Şubat Pazar günü Kundura Sinema’da seyirciyle buluşuyor.

    Rus edebiyatının büyük şairi Boris Pasternak’ın Nobel Ödüllü aynı adlı romanından uyarlanan film; Oscarlı görüntüleri, kostüm tasarımı ve sanat yönetimi kadar Oscar, Altın Küre ve Grammy ödüllerini toplamış Maurice Jarre imzalı müzikleriyle de sinema tarihinin başyapıtları arasında sayılıyor. Uluslararası bir yıldıza dönüştürdüğü Mısırlı aktör Omar Sharif başta olmak üzere Julie Christie, Geraldine Chaplin, Rod Steiger, Alec Guinness, Klaus Kinski’yi buluşturan rüya kadrosuyla da görkemini çoğaltan film, İngiliz Film Enstitüsü tarafından "Tüm Zamanların En Büyük 27. Filmi" olarak gösterilmişti.

    13 Şubat Pazar günü saat 17:00’de Kundura Sinema’da gösterilecek Doktor Jivago için sınırlı sayıda biletler beykozkundura.com adresinde satışta!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top