Hesabım
    Daniel Radcliffe, Weird Al Yankovic’i Canlandıracak

    Eric Appel tarafından yönetilecek filmin çekimleri Şubat ayında başlayacak.

    Çocuk yaşta canlandırmaya başladığı Harry Potter karakteriyle tanınan İngiliz oyuncu Daniel Radcliffe, hazırlıklarına başlanan yeni bir biyografik filmde müzisyen ve komedyen ‘Weird Al’ Yankovic'e hayat verecek.

    Asıl adı Alfred Matthew Yankovic olan fakat sahne adı olan Weird Al ile tanınan müzisyen, pop kültürle dalga geçen komik şarkılarıyla ya da popüler şarkıların parodi versiyonlarını yapmasıyla tanınıyor. “Eat It,” “Like a Surgeon,” “Dare to Be Stupid,” “It’s All About the Pentiums” ve “Amish Paradise” şarkıları Weird Al Yankovic'in popüler şarkıları arasında yer alıyor.

    İsminin “Weird: The Al Yankovic Story” olacağı açıklanan filmi Eric Appel yönetecek, senaryoyu ise Eric Appel ve Yankovic birlikte kaleme alacaklar. İkili, filmin Yankovic'in şöhret yolculuğunu anlatırken oldukça cesur olacağını ve hiçbir şeyi saklamayacağını açıkladılar. Film, Weird Al'in ünlülerle ateşli aşk ilişkilerini ve ünlü ahlaksız yaşam tarzını eğlenceli bir şekilde anlatmayı ve onun yetenekli bir dahi çocuktan tüm zamanların en büyük müzik efsanesine nasıl gittiğini keşfetmeyi vaat ediyor.

    Yankoviç yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Son filmim "UHF" 1989'da çıktığında, hayranlarıma her 33 yılda bir saat gibi büyük bir sinema filmi yayınlayacağıma dair ciddi bir yemin ettim. Programa uygun olduğumuzu söylemekten çok mutluyum." Filmin çekimleri Şubat ayının başında, Los Angeles'ta başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top