Hesabım
    "Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi"nin Yönetmeni ve Görüntü Yönetmeni Yeni Bir Proje İçin Bir Arada

    Yönetmeni Gareth Edwards ve görüntü yönetmeni Greig Fraser “True Love” adlı bilim kurgu filmi için yeniden birlikte çalışıyorlar.

    İstilaGodzilla ve Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi filmlerini yöneten Gareth Edwards'ın yeni bilim kurgu filmi "True Love"ın çekimleri başladı. Edwards, filmde, Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi filminde de birlikte çalıştığı görüntü yönetmeni Greig Fraser ile birlikte çalışıyor. Felicity Jones, Diego Luna, Mads MikkelsenRiz Ahmed gibi yıldız isimlerin rol aldığı Rogue One, çok beğenilmiş ve dünya çapında 1 milyar doların üstünde gişe hasılatı elde etmişti.

    John David Washington, Gemma Chan, Danny McBrideBenedict Wong ve Allison Janney gibi oyuncuların rol aldığı "True Love" filminin konusunun ne olacağı henüz bilinmiyor. New Regency çatısı altında çekilen film, 20th Century Studios tarafından dağıtılacak.

    Filmin senaryosu da Gareth Edwards tarafından kaleme alındı. Edwards daha önce İstila (Monsters) filminin de senaryosunu yazmış, film eleştirmenlerden ve izleyicilerden geçer not almıştı. Greg Fraiser ise son olarak Dennis Villeneuve'nin yönettiği Dune: Çöl Gezegeni'nin çok beğenilen sinematografisine imza atmıştı. Fraiser ayrıca, 20222nin en çok beklenen filmi olan, Matt Reeves'in yönettiği ve Robert Pattinson'ın başrolde yer aldığı The Batman filminin görüntü yönetmenliğini de üstlendi.

    Çekimleri yeni başlayan "True Love"ın vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top