Hesabım
    Ethan Hawke, Julia Roberts ve Mahershala Ali'li "Leave the World Behind"ın Kadrosuna Katıldı

    Sam Esmail tarafından yazılan ve yönetilen Netflix filmi, apokaliptik bir gerilim ve gizem hikayesi anlatacak.

    Netflix yapımı "Leave the World Behind" filmi, kadrosuna yıldız bir ismi daha ekledi. Oscar ödüllü Julia Roberts ve 2 kez Oscar ödüllü Mahershala Ali'den sonra Ethan Hawke da kadroya eklendi.

    Ruman Alaam'ın aynı adlı, ödüllü kitabından uyarlanan filmin senaryosunu, yönetmenliği de üstlenen Sam Esmail kaleme aldı. Esmail daha önce, Homecoming ve Mr. Robot dizilerinin yazmış, yönetmiş ve yapımcılığını üstlenmişti.

    Apokaliptik bir atmosferi yansıtacak olan "Leave the World Behind", gizemli bir elektrik kesintisi sırasında, hafta sonu için kiraladıkları tatil evinde birlikte vakit geçirmek zorunda kalan ve dış dünyayla iletişim kuramayan iki ailenin hikayesini anlatacak.

    Deadline'da yer alan habere göre, projeye katılan Ethan Hawke, Julia Roberts'ın canlandıracağı karakterin eşini oynayacak. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca, Ryan Kiera Armstrong, Myha'la Herrold, Charlie Evans yer alıyor. Ryan Kiera Armstrong ve Charlie Evans, Hawke ve Roberts'ın çocuklarını canlandırırken; Myha'la Herrold, Mahershala Ali'nin kızı olarak izleyici karşısına çıkacak.

    Julia Roberts, filmde oynamasının yanı sıra yapımcılığı da üstleniyor. Filmin diğer yapımcıları ise Sam Esmail, Marisa Yeres Gill, Lisa Roberts Gillan ve Chad Hamilton. Filmin yayın tarihi henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top