Hesabım
    Fransız Oyuncu Gaspard Ulliel Hayatını Kaybetti

    Fransız aktör Gaspard Ulliel, kayak pistinde geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti.

    Ünlü Fransız oyuncu Gaspard Ulliel, Fransa'nın güneyindeki bir kayak merkezinde, Montvalezan kasabası civarında dün kayak yaparken başka bir kayakçı ile çarpışarak ağır yaralandı ve bilincini kaybetti. Helikopterle Grenoble Hastanesine kaldırılan Ulliel'in bugün hayatını kaybettiği açıklandı. Diğer kayakçının ise kazadan yara almadan kurtulduğu belirtildi. Fransız medyasına açıklama yapan aktörün ailesi, Ulliel'in ölümünü doğruladı.

    1984 doğumlu oyuncu, son olarak Mart ayında yayınlanacak olan ve geçtiğimiz günlerde ilk fragmanı paylaşılan Marvel dizisi Moon Knight'ın çekimlerini tamamlamıştı. Moon Knight'ta Oscar Isaac ve Ethan Hawke ile birlikte rol alan Ulliel, Anton Mogart / Midnight Man karakterini canlandırdı.

    Ulliel'in rol aldığı filmler arasında Jean-Pierre Jeunet tarafından yönetilen, Audrey Tautou ile başrolü paylaştığı Kayıp Nişanlı; başrolde yer aldığı, Peter Webber tarafından yönetilen Hannibal Rising ve Bertrand Tavernier tarafından yönetilen La princesse de Montpensier filmleri yer alıyor.

    Gaspard Ulliel ayrıca, 2017 yılında, Xavier Dolan'ın yönettiği It's Only the End of the World filmindeki rolüyle, En İyi Erkek Oyuncu dalında Fransa'nın Oscar'ı olarak bilinen Cesar ödülünü kazanmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top