Hesabım
    "The Batman" Filminin Tema Müziği Yayınlandı!

    Robert Pattinson'ın başrolde olduğu "The Batman", 4 Mart'ta sinemalarda!

    The Batman'in vizyon tarihi yaklaştıkça filmle ilgili heyecanımız artıyor. Merakımızı ve heyecanımızı arttıran  fragmanlardan ve görsellerden sonra, şimdi de filmin Oscar'lı müzisyen Michael Giacchino tarafından bestelenen tema müziği yayınlandı.

    Michael Giacchino; Ratatouille, Toy Story 4, RocketmanSpider-Man: Into the Spider-Verse ve Captain America: Civil War dahil olmak üzere onlarca filmin ve televizyon dizisinin müziklerine imza atmış, 2009 yılında büyük beğeni toplayan animasyon film Up ile En İyi Orijinal Müzik Oscar'ını almıştı.

    Robert Pattinson'ı Batman olarak izleyeceğimiz film, Bruce Wayne'in Batman olarak adalet aramaya başlayışının ikinci yılında geçecek. Yani yönetmen Matt Reeves bize oldukça toy bir Batman'in hikayesini sunacak. Robert Pattinson da verdiği röportajlarda, alışılmışın dışında bir Batman hikayesi izleyeceğimizi vurgulamış ve klasik bir kahramanın hikayesini anlatmak yerine, kahramanlığın ne demek olduğunu sorgulayan bir film yaptıklarını açıklamıştı.

    4 Mart'ta vizyona girecek olan filmin süresi de açıklandı. Tam 2 saat 55 dakika sürecek The Batman, böylece en uzun Batman filmi olacak. Filmde Pattinson'ın yanı sıra Catwoman rolünde Zoe Kravitz'i, The Penguin rolünde Colin Farrell'ı, The Riddler rolünde Paul Dano'yu ve Bruce Wayne'in sadık hizmetkarı Alfred rolünde ise Andy Serkis'i izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top