Hesabım
    Ryan Kwanten ve Hugo Weaving'li Bilim Kurgu Filmi "Expired"dan Fragman Yayınlandı

    Distopik bir atmosferde geçen film, Ivan Sen tarafından yazıldı ve yönetildi.

    Mystery Road, Goldstone gibi filmleriyle tanıdığımız Ivan Sen'in yeni filmi Expired'ın fragmanı paylaşıldı. Romantik bir bilim kurgu filmi olan Expired'ın senaryosunu da Ivan Sen kaleme aldı.

    Filmin başrollerini True Blood dizisinden tanıdığımız Ryan Kwanten, Hungry Ghosts ve Barons gibi dizilerde rol alan Jillian Nguyen ve Yüzüklerin Efendisi, MatrixV For Vendetta gibi filmlerde rol alan usta oyuncu Hugo Weaving paylaşıyorlar.

    Expired, distopik bir gelecekte, Hong Kong'ta geçen bir hikayeyi anlatıyor. Suikastçi Jack'in (Ryan Kwanten) yolu, bir gece kulübü şarkıcısı olan April (Jillian Nguyen) ile kesişir. April'e olan çekimi giderek artan Jack, gizemli bir şekilde bedeninin bozulmaya başladığını fark eder. Yaşadığı soruna bir çözüm bulabilmek için araştırmaya başladığında münzevi bir bilim adamı olan ve insan yaşamını uzatma konusundaki çalışmalarıyla tanınan Doktor Bergman'a (Hugo Weaving) ulaşır.

    Doktor Bergman, Jack'in uzun süredir gömülü olan sırrını ortaya çıkarır ve kendi karanlık geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Onları birbirine bağlayan ağ daralırken, Jack ve April ölümsüzlüğün ve yok oluşun eşiğinde olan sevgisiz bir dünyada aşk için mücadele ederler.

    Avustralya yapımı filmin ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top