Hesabım
    "Tavuklar Firarda 2" Geliyor!

    Resmi adı "Chicken Run: Dawn of the Nugget" olarak açıklanan filmin seslendirme kadrosu belli oldu.

    Tüm zamanların en yüksek gişe hasılatına sahip olan stop-motion animasyon filmi "Tavuklar Firarda" 23 yıl sonra yeniden izleyici ile buluşacak. Daha önce Netflix'te yayınlanacağı açıklanan filmin seslendirme kadrosu belli oldu ayrıca filmden ilk görsel de paylaşıldı.

    Orijinal adı "Chicken Run: Down of the Nugget" (Tavuklar Firarda: Nugget Şafağı) olan film, 2023 yılında Netflix'te olacak. Imelda StauntonJane Horrocks ve Lynn Ferguson ilk filmde seslendirdikleri karakterler ile geri dönüyor ancak seslendirme kadrosunun büyük bölümü değişmiş durumda.

    2000 yılında vizyona giren Tavuklar Firarda'nın kahramanı olan Horoz Rocky'i ünlü aktör Mel Gibson seslendirmişti. Devam filminde Rocky, Zachary Levi tarafından seslendirilecek. İlk filmde Julia Sawalha'nın seslendirdiği Ginger'a ise bu sefer Thandiwe Newton sesini verecek. Filmin seslendirme kadrosunda ayrıca, David Bradley, Bella Ramsay, Josie Sedgwick-Davies, Romesh RanganathanDaniel Mays ve Nick Mohammed gibi isimler de yer alıyor.

    Filmi, ParaNormanDespero ve Fare Şehri gibi beğenilen animasyon filmlerini yöneten Sam Fell yönetiyor. Sam Fell'in hikayesine dayanan senaryoyu, Tavuklar Firarda'nın da senaryosunu yazan Karey Kirkpatrick kaleme aldı.

    Hikayesi Peter Lord ve Nick Park tarafından yaratılan ve yönetilen Tavuklar Firarda, bir tavuk çiftliğinde yaşayan ve her fırsatta kaçmaya çalışan Ginger, Bunty, Fowler ve Babs isimli tavukların macerasını anlatıyordu. Çiftliğin sahibi Bay Tweedy ve karısı, firar eden tavuklar için kızartma cezası uygulasa da bu 4 tavuğu durduramazlar ve karizmatik horoz Rocky'nin gelmesiyle tüm kümesin kaderi değişir.

    Devam filmi ise Ginger ve Rocky'nin hikayesine odaklanacak. Çiftlikten kaçmayı başaran ve insan tehlikesinden uzaktaki bir adaya sığınan Ginger ve Rocky, çocukları Molly'nin de yumurtadan çıkmasıyla oldukça mutludur. Ancak ana karadaki tavuklar için tehlike devam etmektedir. Ginger ve ekibi buna bir dur demek için harekete geçerler!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top